Hur att pumpa upp ett slanglöst skottkärra Tire

Hur att pumpa upp ett slanglöst skottkärra Tire


En skottkärra är ett gemensamt verktyg för att hjälpa människor att transportera tunga laster. Det används för projekt runt oberoende hem och trädgårdar samt på byggprojekt platser. Skottkärror har ett eller två hjul i fronten, och däcken är oftast slanglösa. Med tiden däcken tappar luft och måste reinflated. Utan ett rör, kan skapa en tätning innebär en utmaning. Du kan pumpa upp ett slanglöst skottkärra däck genom att följa några steg.

Instruktioner

1 Vrid skottkärra upp och ner för att stabilisera det och göra det lättare att tillgång för uppblåsning av däcket.

2 Rengör fälgen och kanten på däcket. Använda vanliga diskmedel och vatten för att avlägsna skräp och smuts från däcket och hjulet för att hjälpa till att skapa en bättre tätning när du pumpar upp däcket.

3 Linda en längd av rep runt omkretsen av däcket och knut det högst upp för att komprimera däcket på hjulet. Placera en bit av kvastskaftet eller en kofot mellan knuten. Vrid bar medurs för att skapa en tätning med däcket och hjulet.

4 Anslut en handpump eller kompressor till ventilen och blåsa upp däcket. Som däcket fylls med luft, ta bort repet. Fortsätt att pumpa upp däcket till den rekommenderade nivån på inflationen.