Idéer för vad man ska sätta Above Köksskåp

Idéer för vad man ska sätta Above Köksskåp


Vissa husägare lämnar utrymmet ovanför köksskåp nakna eftersom de inte vet vad de ska sätta upp det. I den andra änden av spektrumet, i många hem att utrymmet blir en rörig röra, full av stora kök poster som saknar en utsedd lagringsplats. Ersätta dessa poster, eller fylla tomrummet, med dekorativa accenter kan ge utrymme syfte samt en bit av personlighet.

korgar

Idéer för vad man ska sätta Above Köksskåp


Välj korgar i olika former, storlekar och färger för att sätta på toppen av dina köksskåp. Mät från toppen av skåpet till taket för att ta reda på vilken storlek korgar passar i utrymmet. Visa några korgar platt och stötta andra mot väggen. För mindre korgar, använda en tom, ytlig rutan för att höja korgen upp några inches. Om rutorna är synliga, linda in dem i material eller presentpapper som koordinerar med ditt kök färger. Sprid korgarna ut jämnt över skåpen, mätning för lika utrymme mellan varje korg.

Grönska

Idéer för vad man ska sätta Above Köksskåp


Köp flera stora klasar av konstgjord grönska att pryda toppen av ditt skåp. Växter kan vara en blandning av färger, former och storlekar, men bör komma några inches korta av taket. Välja grönska tillräckligt stor för att generöst fylla den centrala delen av skåpet utrymme och ett mindre arrangemang för varje ände. Visa dem i grunda korgar eller behållare som matchar ditt kök inredning. Använd cascading blad på slutet av skåpet om det inte finns någon vägg hindrar den från kaskad över kanten.

Tallrikar och Platters

Idéer för vad man ska sätta Above Köksskåp


Stora dekorativa servering tallrikar och fat kan fylla utrymmet ovanför köksskåp. Runda, antik, retro eller porslin rätter finns också alternativ för visning. Välj flera plattor som är liknande men inte identiska. Välj bitar som passar bra på skåpet och kan ses från olika delar av köket, men är inte så stora att de dominerar utrymmet. Visa dem med hjälp av platt står som hjälper dem att stå upp utan att falla över.

Visa en samling

Idéer för vad man ska sätta Above Köksskåp


Den övre delen av köksluckor är en idealisk plats för att visa värdefulla samlingar, såsom tekannor, vintage glas eller tupp kakburkar. Det spelar ingen roll om din samling består av samma typ av objekt, till exempel cookie-burkar, eller om det är en samling av objekt som presenterar ett tema. Till exempel kan en samling av kor inkluderar en kakburk, tekanna, statyer och mjölk kannor. Välj något som kommer att visa upp din personlighet i köket.