Hur man gör en Tinkerbell-tema pinata

Hur man gör en Tinkerbell-tema pinata


Tingeling, aldrig Lands mercurial bosatt fen, först debuterade 1904 i JM Barrie lek och berättelse, "Peter Pan". Den älskvärda fe har blivit ännu mer populär eftersom Disney släppt sin animerade filmer "Peter Pan" och "Tingeling". Skapa din egen version av Tingeling hem, Pixie Hollow, för en födelsedagsfest underhållande för din lilla flicka. Efter barnen klä ut älvor, strö pixie damm och äta fe behandlar, har dem ta en sväng på en Tingeling pinata.

Instruktioner

1 Blanda vatten och mjöl i skålen. Rör om tills ingredienserna är ordentligt kombineras. Detta kommer att vara din lim.

2 Klipp ut eller riva tidningen i 1 "breda remsor. Remsorna bör vara ca 6" lång.

3 Blås upp stora, latexballong. Pumpa med luft, inte helium, tills den har nått maximal kapacitet.

4 Sänk en remsa i mjöl lim lösning. Torka av överflödigt lim från remsan med fingrarna.

5 Placera remsan överst på ballongen. Upprepa steg 4. Placera nästa remsa över den första remsan. Täck hela ballongen med remsor i en korg-vävmönster.

6 Låt pappersremsor för att torka väl. Upprepa steg 4 och 5 för en annan vapen remsor.

7 Låt andra skikt av remsor torka helt. Lägga till en tredje rock band till ballongen. Låt torka.

8 Knyt ett snöre eller en lina runt ballongens omkrets och diameter. Bilda en lång slinga på toppen av ballongen. Du kommer att använda denna slinga för att hänga Pinata.

9 Tejpa längs strängen eller sladd som du bunden runt ballongens omkrets och diameter. Detta kommer att säkerställa att det inte flytta eller glida. Placera inte tejp över slingan.

10 Lägg till ytterligare ett lager av pappersremsor. Placera remsorna på ena sidan av ballongen för att skapa en plan yta i stället för en rundad yta som ballongen genom att applicera ett tjockt lager av remsor vid sidan av ballongen. Rip några av banden i halv och använda dem runt kanterna på lagren för att bidra till att forma det till mer av en kvadrat, platt form. Detta kommer att ge sidan en plan yta för att visa Tingeling bilden. Låt torka.

11 Lägg till ett extra lager av remsor. Låt torka ordentligt.

12 anbringa färg på papperet på ballongen med skummet borste. Låt färgen torka.

13 Vik remsor av mjukpapper så att de är ungefär 2 "bred. Skär botten av remsorna genom att göra små slitsar för att bilda en frans. Lim band på omkretsen av ballongen med vitt lim för att skapa en frans. Inte tillämpas på platta sidan. Du kan använda olika färgade mjukpapper för en regnbågseffekt.

14 Skär Tingeling bilden eller servett för att passa den tillplattade området. Belägga baksidan av papperet med vitt lim och vidhäftar den till de pinata s plan yta. Låt torka.

15 Skär en 1 "bred skåra i baksidan av piñata, bakom slingan. Detta kommer att dyka ballongen inuti. Fyll pinata med godis, prydnadssaker och mynt.