Hur man återskapar en Cornice Board

Hur man återskapar en Cornice Board


Taklist styrelser är den främre delen av en bottenlös trälåda som täcker toppen av din draperier. När taklisten är hängd, fönstret och väggen runt det blivit baksidan av denna ruta. Vissa taklister har en topp och andra inte gör det. Kornischer passa många olika inredningsstilar. Att ruggig kappor eller swags kräver dubbelt så mycket tyg som återhämtar sig en taklist styrelse. Om du har turen att ha taklister på dina fönster, kan du återställa dem med enbart sax och en häftpistol.

Instruktioner

1 Ta bort häftklamrar som håller den gamla tyget på taklisten kortet. Använd en skruvmejsel för att försiktigt bända klammer ut. Ta försiktigt bort tyget och någon gammal vadd eller skum. Notera hur tyget lindas runt bordet så att du kan linda nya tyget på samma sätt.

2 Använd gamla tyget som ett mönster för att skära nya tyget. Ignorera alla små klipp i kanterna eller hörnen på tyget. Det är lättast att börja med en rektangel av tyg och klippa hörnen som du täcka taklisten kortet.

3 Skär en bit quiltvadd samma storlek som tyget. Lägg vadden på golvet och centrera taklisten på toppen av det, med sidorna av taklisten stack upp. Från och med upp i mitten på taklisten, dra kanten av vadd över kanten av taklisten och häfta det på insidan av lådan. Om taklisten har en toppskiva, kommer du att linda vadd upp över detta forum och häftning det på insidan. Om det inte har en toppskiva, vik vadd över den övre kanten och häfta det ned.

4 Vik den nedre kanten av vadden över den nedre kanten av taklisten och häfta det på plats. Linda sidokanterna på vadden över sidorna av taklisten och häfta dem på plats på insidan.

5 Lägg tyget rektangel på golvet med rätsidan nedåt. Centrera vadden täckt taklisten på tyget. Var noga med taklisten placeras så att tyget når runt alla sidor. Staple tyget till toppen och botten av taklisten på samma sätt som häftade på vadden. Dra tyget jämnt och tätt som du häfta.

6 Lyft taklisten att kontrollera framsidan efter att du har häftat de övre och undre kanter. Om det finns några rynkor, dra tyget tätare vid dessa ställen, och häfta den på plats. Dra tyget över sidorna av taklisten och häfta det på plats, helt täcker vadd. Du kan behöva klämma kanterna på tyget om den är bunching i hörnen. Slutligen häftklammer längs de övre och undre kanterna av sidorna av taklisten.