Vad Spel Visste Children Play i Colonial Times?

Vad Spel Visste Children Play i Colonial Times?


Barn i 17th och 18th century Colonial Amerika inte har Internet, Xbox, arkadspel eller ens elektricitet som driver dessa enheter. Men medan många av dem arbetade hårt på familjejordbruk och företag, växte de ändå upp spel. Dessa tidsfördriv ingår individuella och gruppaktiviteter, sport och spel som används leksaker och rekvisita.

Brädspel

Barn i Colonial Amerika kunde spela många av de brädspel som fortfarande populärt i dag. Historiker tror att Ben Franklin förde första schackspel över Atlanten och skrev en broschyr uppmuntrar utbredd i spelet. Den första användningen av utkast förekommer i 1679. Även om ingen av dessa spel uppnått utbredd popularitet, kolonisatörer, inklusive barn, spelade backgammon och domino, med den senare förlöjligade som ett spel för barn. Kolonisatörer förde också 2500 år gamla spelet fia med dem till Amerika, där deras barn spelade det. Den populära spelet Nine Man Morrice kombinerade kompetensen hos Tre i rad och Othello.

Gruppspel

Både barn och vuxna spelade grupp spel som Blindman bluff. I detta gissningslek, står ett barn i mitten av en cirkel av barn och sätter på en ögonbindel. Barnen går i en cirkel tills kallas för att stoppa genom ögonbindel barnet, som sedan kallar en av de andra i cirkeln och försöker att identifiera honom. Barn skulle också spela spel med rekvisita, såsom beanbag gungade eller KASTRINGSSPEL. Båda dessa spel liknar den moderna tidsfördriv av hästskor. Koloniala barn också skulle spela vanliga urtag spel som etikett, Hide-and-seek, hopprep, och scotch-tratt, som dagens barn kallar hage.

Konkurrenskraftig

Barn tävlade i spel med kulor spel och spel med små bollar, såsom tidiga versioner av domkrafter. Flera spel med stora och små hoops kvadrat konkurrenter mot varandra. Dessa inkluderade bågen racing, där ett barn använde handen eller en pinne för att rulla ett fat ring från en startpunkt till en mållinjen. I Hoops och Graces, konkurrenter lanserade en liten båge i luften genom att placera den runt ett par pinnar och sedan snabbt dra pinnar isär. Den andra spelaren var tvungen att fånga det med sina pinnar; om hon tappade den, fick hennes motståndare en punkt. En perenn favorit för både unga och gamla var omgång hästskor.

Sport

Koloniala barn spelade Rounders, ett spel som kan ha lett till utvecklingen av baseball. Rounders har en trä fladdermus, en boll med en läder och fyra baser som inrättats i en diamant med samma poäng och "bas-avrundning" reglerna för baseboll. Barn av de rika skulle ha spelat tennis och golf, medan spelet Nio Pins, eller skålar, haft utbredd popularitet på picknick grunder och utanför krogar. En tidig form av badminton, känd under kolonialtiden som Battledores, inte använda ett nät, men såg två spelare batting en kork och tillbaka, med en punkt tjänade varje gång en motståndare låter korken slog i marken.