Lista över Handheld Grave Tools

Lista över Handheld Grave Tools


Gravyr, antingen som en egen konstform eller som en process för framställning av ett block för grafik, är en konst med historia som sträcker sig flera hundra år. Medan traditionella verktyg finns tillgängliga för purister eller nybörjare testa mediet, har tekniken förbättrats teknikerna tillgängliga för konstnärer att repa sin vision till en hård yta utan finger kramper och utmattning som en gång var en del av öva konstform.

handhållen Gravers

Även om det finns ingenting fancy om traditionella Gravers, har de hjälpt gravörer få jobbet gjort i århundraden. Ett verktyg med en härdad punkt som används för att skrapa bort det medium i vilket du gravera, Gravers kommer i många former, från traditionella pennformade Gravers till de med rundade handtag som awls. Olika storlek och formade tips kan du närmar dig ditt arbete med tips som ger olika effekter i gravyr. Eftersom de inte är drivna, när du använder en allvarligare måste du ange den kraft som behövs för att skära ditt medium, vilket kan vara en arbetsintensiv process i vissa situationer.

elektriska Engravers

Ett billigt alternativ för gravörer som vill ha lite extra hjälp med sin etsning, elektriska gravörer är handhållna elverktyg som arbetar från standard växelström. När började, svänger hela gravören med en hastighet av flera tusen gånger per sekund. Dessa oscillationer vibrera in i skärspetsen, vilket är liknande den i en traditionell allvarligare. De mikroskopiska svängningar i spetsen gör skär, och du helt enkelt styra elektriska gravörer snarare än att tvinga dem genom det material som graveras.

Luftdriven gravörer

Utvecklades som en miniatyr tillämpning av tryckluftsverktyg som används av professionella mekaniker och andra butiksanställda, luftdrivna gravörer eliminera vibrationer som skapas genom oscillerande handen gravörer. Lufttrycket arbetar för att snurra en gravyr tips på tusentals varv per minut, och du använder denna rotation till strömavbrott stället för att använda brute force. Många luftdrivna gravörer har utbytbara tips, så du kan välja former och storlekar liknar en traditionell allvarligare.

Roterande verktyg Attachment

Tillverkare av alla ändamål roterande verktyg såsom Bosch och Dremel tillverkning bitar konstruerade för gravering i en mängd olika medier. Som med luftdrivna gravörer, dessa tips finns i olika storlekar och former för att passa ditt projekt, och roterande verktyg "justerbar rotationshastighet låter dig skräddarsy den kraft som används för att gravera att undvika splittring och bränning i mjukare medier. Om du inte använder en penna fäste i samband med det roterande verktyget, kan dessa vara alltför skrymmande och svåra att hantera för mycket fin gravyr.