10 gåvor för nörd

10 gåvor för nörd

Introduktion

Det är lätt att våndas över presentidéer för någon, att inte tala om nördiga chic mannen i ditt liv. För att undvika otålig över vad man ska köpa honom, ta lite tid att tänka på sina passioner. Fråga dig själv hur han tillbringar sin lediga tid - eller ens icke-fri tid - och sedan besluta om en gåva därifrån. Låt dessa presentidéer att väcka din fantasi, och vet att vad du får honom, han kommer förmodligen att älska det.

konst klasser

Låt nördiga chic mannen i ditt liv uttrycka sin konstnärliga sida med en gåva som konst klasser. Han behöver inte vara en exceptionell målare eller låda för att njuta av en gåva som låter honom skapa. Alternativt överväga en matlagningskurs, vinprovning eller ens en öltillverkning eller bryggeri turné.

Böcker och prenumerationer

En man som redan beläst kommer att få en gåva som låter honom fortsätta sitt sökande efter kunskap genom text. Välj en bok om hans föredrog ämne eller få kreativa genom att köpa en vintage eller första upplagan av hans favoritbok. Om tillfälle ges, få ett signerat exemplar av en bok från en av sina val författare. En tidning eller tidningsprenumeration är också en gåva som håller på att ge.

elektroniska tillbehör

Det är troligt att den nördiga hane i ditt liv har en arsenal av tekniska verktyg, bland annat musikspelare, persondatorer och personliga e-läsare. Hjälp honom göra de nördiga uppfinningar med hjälp av elektroniska tillbehör. Tänk handgjorda eller one-of-a-kind fall och väskor, bryggor eller hörlurar.

Brädspel

Även brädspel kan trolla fram minnen av regniga skoldagar och bryta tid inomhus, kan vuxna fortfarande njuta av dem. Ge honom med något tidlöst och extravagant, som en handsnidade schack eller en lyxig version av Scrabble, Trivial Pursuit eller Boggle.

inredning

En geeky chic man sannolikt bor i ett nördigt chic pad, så ge honom en liten sak han kan lägga till sin hemmiljö. Idéer inkluderar konst eller gobelänger att hänga, manligt vintage varor att sätta på displayen eller ens möbler och belysning.

dricksglas

Öl, vin, whisky - det spelar ingen roll vad hans dryck val är att göra denna gåva arbete. Få honom en uppsättning av välgjorda dricksglas till den valda förfriskningar och det kommer säkert att bli en vinnare. Gå den extra milen genom att inkludera en flaska av nämnda dryck.

manschettknappar

Manschettknappar är ofta en bortglömd tillbehör, men de ger män möjlighet att lägga stil på en annars standard kostym. Du kan köpa en lyxig par från en stor modehuset eller välja något lite mer personlig. Han behöver en fransk manschett skjorta att bära dem, så kanske kasta in en av dem.

Konsertbiljetter

Oavsett om din nördiga chic man föredrar kikare på opera eller en mosh pit på den lokala musikhuset kommer ett par biljetter gör honom sjunga för glädje. Ge honom fritt spelrum att välja vem han tar.

lyx penna

Om han tillbringar en hel del tid på kontoret, skapat en lyx penna speciellt för honom kan passa din geeky chic man perfekt. Denna lilla present rymmer en hel del punsch eftersom det är så nyttiga som det är vacker att titta på. Överväga att beställa en välgjord, handsnidade penna eller gravera ett med hans namn, initialer eller ett favoritcitat.

Travel-inspirerad

Överraska honom med en resa-inspirerade gåva, såsom en inramad världskarta, vintage klot eller till och med biljetter till en destination han alltid ville gå. Om du vill stanna lokalt, behandla honom på middag på den internationella restaurangen han ville prova (eller den han går till hela tiden).