Hur skapar jag en sten monteringsblock?

Hur skapar jag en sten monteringsblock?


Monteringsblock var en vanlig syn utanför offentliga lokaler innan motoriserade transporter blev populär. De gjordes ursprungligen av sten, med två eller tre steg, och deras uppgift var att hjälpa ryttare och kvinnor att montera, som var särskilt användbart för kvinnor som bär kjolar. Idag kan de göras av betongblock, trä eller plast. Ridsport anläggningar bygga dem att hjälpa ryttare som kan ha ett fysiskt handikapp, de gamla och handikappade, korta ryttare med höga hästar och hästar som inte har tillräckligt hög manke att hålla sadeln på säkert När åkgräsklipparen fästen.

Instruktioner

1 Tänk på din alternativ. Stone är svårt att bygga med, och endast en erfaren sten murare kommer att uppnå riktigt bra resultat. Om du bestämmer dig för att prova hur som helst, behöver du en bricka såg med en diamantklinga utformad för att skära sten. Klipp dina stenar för att göra dem kubisk, med fyra plana sidor, och följ anvisningarna nedan, justera dimensioner och antal stenar.

2 Rita din plan som visar de mått och placering av stegen. En gör-det-självaren kommer att finna det jämförelsevis lättare att bygga upp strukturen med betongblock och tillämpa en sten faner att ge blocket utseende av sten. Den vanligaste storleken av betongblock är 8- med 8- 16-tum, så bör du planera måtten detta och göra upp på din monteringsblock 32 inches hög med 32 inches bred och 32 inches lång, med tre steg. Det översta steget kommer att vara 24 inches hög med 32 inches bred och 8 inches lång, och den nedre steg blir 8 inches hög med 32 inches bred och 8 inches långa.

3 Dig fundamentet 12 inches djup av 32 inches bred och 56 inches lång enligt måtten på din plan. Placera en del skrot i hålet och häll betong i grunden, och låt det att ställa in. Metallen kommer att bidra till att stärka betong och hålla ihop. Blocken behöver en solid grund att följa för säkerhet.

4 Blanda murbruk i en skottkärra med hjälp av en spade. Applicera murbruket på fundamentet med en murslev och lägga det första skiktet av 14 block. Tillsätt mer mortel och lägga nästa lager of12 block, lämnar nedersta trappsteget. Nästa skikt kommer att ta 10 block och lämna nästa steg, och toppskiktet kommer att kräva åtta block. Använd en nivå och ett lod för att få dina väggar raka. Skrapa överflödigt murbruk från sidorna och stegen i monteringsblocket med murslev och låt den torka.

5 Klipp bladet sten faner att exakt passa din monteringsblocket sidor, topp och steg med diamantklinga på en bricka såg, handsåg eller sticksåg, och fixa det på betong enligt tillverkarens anvisningar. Detta kan kräva konkreta spik eller skruv eller bara lim. Låt torka, sedan sadla och vara först med att prova ut nya monteringsblock.