Hur man stänger av bilen larm utan fjärrkontrollen

Hur man stänger av bilen larm utan fjärrkontrollen


Om bilen har fjärr ett urladdat batteri eller bara fungerar, kan du fortfarande stänga av larmet med nyckeln. Bilar som har ett larmsystem har också ett säkerhetssystem som matchar en flisas nyckelkod till bilen när du vrider tändningen eller lägga den i dörren. Om du har en eftermarknad larm, kan du behöva kontakta tillverkaren för att få hjälp, eftersom larmsystemet inte är vanligtvis att arbeta med din bilnyckel.

Instruktioner

1 Sätt ditt nyckeln i förarsidans dörrlåset. Om du har en tryckknapp nyckel, måste du hitta den gömda nyckeln inuti det, som används för att komma in i din bil om fjärrkontrollen inte fungerar. Leta efter en liten knapp på sidan av nyckelbrickan som du kan trycka in med en nagel eller glida över att släppa en liten nyckel.

2 Vrid nyckeln i dörren för att låsa upp den. Vissa fordon kräver att du vrider nyckeln till vänster och vissa kräver att du vänder det åt höger. Om du hör dörren låsa upp, är ditt larm återställs.

3 Öppna dörren och satte nyckeln i tändningslåset om ditt larm ljuder från låsa upp dörren. Vända bilen på. Samspelet tänd tysta din larm, som bilen känner igen nyckeln.