Hur man tar bort baby Poop Fläckar

Hur man tar bort baby Poop Fläckar


Att ta hand om ett barn innebär en mängd olika uppgifter, från matning till bad att göra tvätt. När det oundvikliga inträffar och ditt barns blöja läcker på kläder, ta snabba åtgärder för att förhindra permanenta fläckar. Eftersom barn poop är ett protein fläck, måste du förbehandla det som du skulle behandla någon protein fläck att bryta upp fläcken och ta bort den från tyget fibrer.

Instruktioner

1 Fyll dishpan med kallt vatten och tillsätta enzymet blötläggningsmedlet produkten till vattnet, hört produktetiketten för lämplig mängd. Placera nedsmutsade plagg i dishpan och skjut den under vattenytan i blöt.

2 Blötlägg plagget i minst 30 minuter eller upp till två timmar, beroende på hur gammal fläckarna är. Nya fläckar kräver mindre blötläggning, och äldre fläckar kommer att kräva mer blötläggning.

3 Ta bort plagget från vattnet och vrid ur ordentligt.

4 Placera nedsmutsade objekt i tvättmaskinen. Ställa in temperaturen för att värma och tillsätt rätt mängd tvättmedel för storleken på tvättgodset. Ställa tvättcykeln till en standardcykel och slå på tvättmaskinen. Göra det möjligt för tvättcykeln för att slutföra.

5 Ta bort plagget ur tvättmaskinen och bedöma fläcken. Torka objekten i torktumlaren som vanligt om fläcken är borta. Fortsätt med nästa steg om fläcken inte försvinner.

6 Blötlägg plagget i enzymet blöt igen i ytterligare 30 minuter.

7 Placera objekt i tvättmaskinen. Lägg tvättmedel och antingen klorblekning för vita kläder eller färg säkra blekmedel för färgade kläder, konsulttjänster produktinstruktioner för lämplig mängd. Tvätta kläder i varmt vatten i en normal tvättcykel.

8 Tvätta plagget en tredje gång för att avlägsna eventuella blekmedel rester från barnets kläder.

9 Bedöm fläckarna. Torka kläderna i torktumlaren om fläckarna är borta.