Hur man gör en blomma bröllop mitt billigt

Hur man gör en blomma bröllop mitt billigt


Bröllop kan vara en extravagant och dyr affär. Klänningen, plats, mat och blommor kan alla kosta dig en arm och ett ben. Men med lite kreativitet kan du ha en vacker, välkomnande affär som alla kommer att njuta. Om du har en fjäder bröllop överväga att göra din egen center. Wildflowers ger den perfekta atmosfären och kan lägga till en ljus, nyckfull ton till bröllopet.

Instruktioner

1 Besök lokala bönder marknaden och börja göra kontakter med lokala bönder och trädgårdsmästare. Du kan ta reda på vilka blommor är i säsong under ditt bröllop månader och vad som kommer att finnas tillgängliga. Odlaren kommer att kunna hjälpa dig att avgöra vilka färger eller blommor du vill arbeta med. Dessa typer av säljare kommer att bli mycket billigare än någon florist. Sätt i en bulk beställning med lokala trädgårdsmästare.

2 Gå till loppmarknader och sparsamhet butiker söker efter vackra gamla vaser. Du behöver inte allt för att matcha. I själva verket kommer det att synas mer sammanhängande om ingen av vaserna är desamma. Du vill ha en avslappnad atmosfär. Om du har svårt att hitta vaser kan du alltid hitta Mason burkar på stora butiker som Wal-Mart.

3 Välj utsmyckningar. Du kan alltid jazz upp din center lite utan att gå vägen över budgeten. Besök lokala hantverk butiker och blick på fjädrar, pärlor, pärlor, dekorativa fjärilar eller fåglar, och mousserande tråd. Du kan införliva en del av dessa element i din blomsterarrangemang för en mer fantasifull look.

4 Prep blommorna morgonen bröllop. Cutting blommorna för tidigt kan innebära att de eller vissnar förlora sina kronblad. Ombesörja att blommorna klippa och plockade upp på morgonen av ditt bröllop.

5 Fråga dina vänner om hjälp. Ordna blommor i vaser eller burkar. Beskriv hur du vill använda dina utsmyckningar och ordna dem med blommor. Du kan fästa de dekorativa fåglar eller fjärilar till glittrande tråd och vira den runt munnen av vasen, eller flätas samman kabeln med blommor. Gör din vision komma till liv.

6 Visa de center på varje bord.