Etikett för en bröllopsvarskort kuvert

Etikett för en bröllopsvarskort kuvert


Som ditt bröllop närmar måste inbjudningarna skickas i tid. Inom sidorna i din eleganta inbjudan uppehåller sig svarskort. Avkastningen av detta kort hjälper dig att hantera din gästlistan, förbereda en placeringsöversikt och meddela matleverantör hur många och vilka typer av måltider för att tjäna. Att känna rätt etikett för svarskort kan hjälpa dig att förbereda för ditt bröllop mottagning med lätthet.

Svarskort Information

Svarskortet är en del av den formella bröllopinbjudan och fungerar som kontaktperson mellan gästerna och brudparet. Utan svarskort, skulle paret inte har en exakt räkning av gäster närvara vid bröllopet. Kortet är liten, ungefär lika stor som ett index kort, och oftast speglar samma design och tryck som den formella inbjudan. Det kan vara ett enda kort med ett kuvert, ett vykort stil eller en liten vikt kort med informationen inuti. De flesta svarskort innehåller ett utrymme för namnet på gästerna, middag val och en möjlighet att kontrollera om de kommer eller inte kommer att närvara vid bröllopet.

Returadress och porto

Svarskort ska återlämnas till brudparet, så paret måste ta itu med kuvertet för svarskort så att gästerna helt enkelt kan placera den i brevlådan. Om svarskort är ett vykort stil, skriver den postadress på utsidan av kortet. Denna adress bör tillhöra vem hanterar gästlistan, typiskt brudens föräldrar eller paret själva. Förutom att skriva svarsadress, alltid placera porto i hörnet av kortet eller kuvertet för att svara så enkelt som möjligt för dina gäster.

gäst~~POS=TRUNC Reponsibilities

När en gäst får en inbjudan, bör han omedelbart svara inom utsatt tid. På kortet kommer det att finnas en "svara med" datum eller bokstäverna "RSVP." "RSVP" står för "Repondez, s'il vous fläta", vilket helt enkelt betyder "Svara". Svaret Datum är normalt sex veckor före bröllopet. För att fylla ut en svarskort, skriver ditt namn, namnet på din make eller gäster, om du kommer att delta eller inte och ditt val måltid, om sådana finns. Sedan släppa kortet på posten omgående.

Missing svarskort

Vid varje händelse, finns det alltid gäster som glömmer att svara. När detta händer, helt enkelt plocka upp telefonen och ringa för att kontrollera om gästen planerar att närvara vid bröllopet. Hon kan ha förlorat svarskort eller inbjudan kan ha gått vilse i posten. Bruden eller brudgummen inte nödvändigtvis behöver göra kallar sig; samtalet kan göras av en av föräldrarna eller Bröllopsfixaren.