Blyerts Drawing Idéer

Blyerts Drawing Idéer


Den konstnärliga ögat har förmågan att plocka objekt den finner intressant att omtolka. Låt ditt sinne vandra när du väljer ett ämne för en grafit ritar teckningen. Ämnena är oändliga, men för några idéer titta på den närmaste platsen. Om du är på ett kafé, till exempel, tänk på att dra kaffekopp du smuttar. Efter några minuters skissa hittar en ny uppskattning för gränslöshet föremål - deras skuggor, texturer, ljuspunkter och böljande konturer ger någon nivå artist en exceptionellt mångsidigt ämne.

hushållsföremål

Blyerts Drawing Idéer


Ibland de mest utmanande och intressanta ämnen är de närmast oss. Om du befinner dig i ett sovrum, till exempel genom att välja ett objekt i rummet för att studera. Välj ett mindre objekt snarare än en detaljerad en - som en säng eller en tv - att koncentrera sig på skugga, linje, konsistens och form. Överväga att ta en kopp full av pennor, ett äpple, ett hörn av en stol, en balled upp papper, ett fönster. Oavsett vad du väljer, studera objekt i 5 minuter innan dragning. När du börjar dra, låt objektets linjer leda din penna till sidan. Spåra objekt med ögonen och överföra bilden till en ren pappersark. Frukt och kläder gör också utmanande och givande ritnings ämnen.

Rita från ett fotografi

Ta en personlig fotografi du av en vän, en favorit hund, ett gammalt hus, eller ett landskap. Koncentrera dig på en del av bilden, såsom en väns uttryck, hundens färg eller uttrycksfullhet i ögonen, eller en buske på gården. Om fotografiet är i färg, redogöra för de ändringar du måste göra vid omräkning bilden till svart och vita toner. Generellt fokuserar på linjer och former i bilden som du vill rita. Om bilden är i svart och vitt, tycker om att studera de skuggor och ljusa och mörka höjdpunkter i bilden. Känn dig fri att lägga till eller dra ifrån bilder för att göra din ritning.

ansikten

Blyerts Drawing Idéer


Be en vän, en partner eller främling att posera för ett porträtt. Välj om du vill skapa en linjeritning - består av konturlinjer och märkning som ger konturerna av detaljer - eller en fullständig detaljerad skiss. Koncentrera dig på funktionerna i ansiktet som lockar dig konstnärligt och låt kreativiteten diktera din ritning väg. Till exempel, om motivets ögon är särskilt intressant för dig, koncentreras i detalj på ögonen och skissa en översikt över resten av ansiktet för att fortsätta senare. Överväga varje del av ansiktet som en abstraherade del av universum av objekt. Till exempel, inte tänka på örat som ett öra utan som en rundad form med en invecklad mitten, som ett skal. Tror inte på läpparna som läppar, men två separata udda, avlånga former som tenderar att bilda mörka linjer när de är torra.

detaljritningar

Blyerts Drawing Idéer


Om du vill utmana dig själv med en invecklad ämne, koncentrera sig på ett stycke trä, tyg, frukt inne eller massa hår. Alla dessa ämnen ber dig att skapa säd och struktur, vilket kräver disciplin av både ögat och handen. Överväga skissa ett träbord topp. Inkludera virvlande spannmål, kvisthål och blond och mörkare toner. Vid utarbetandet hår - antingen från ett fotografi eller en modell - hitta den ljusa högdagrar och mörkare toner som bygger ett mönster. För frukt, försöker fånga saften och intrikata frön. Låt ditt sinne utforska djup och karaktär av frukten innan man drar den. Tänk på dess historia och dess betydelse i världen av objekt.