Hur man bygger ett picknickbord med vin fat

Hur man bygger ett picknickbord med vin fat


Det finns ett antal sätt att tänka utanför boxen när man bygger möbler. Repurposed material (såsom återvunnet trä och bygg rester) är en betraktas som en "grön" sätt att bygga. För att inte nämna att slutresultatet kan vara ganska vackert och distinkt. Vinfat är stora, trälådor som kan användas för heminredning. Tänk på dessa tunnor som en solid grund för stora strukturer, såsom picknickbord, på grund av deras härdiga strukturer och kapacitet.

Instruktioner

1 Leta efter två matchande vin fat genom surfa på Internet eller tala till lokala vingårdar. Det är viktigt att tunnorna är exakt samma storlek, eftersom de kommer att ligga till grund för tabellen.

2 Samla trä och andra material. Om borren behöver laddas, se till att det är fulladdat innan konstruktionsarbetet påbörjas.

3 Ställ två tunnor bredvid varandra för att säkerställa att de är i samma höjd. Någon skillnad kommer att orsaka en lutning i tabellen.

1 Mät varje fat från toppen till botten. Rita en 2-tums bred och 4 tum hög rektangel på varje sida med en penna (så att varje fat kommer att ha två rektangulära märken som är uppradade vertikalt och horisontellt).

2 Använd en sticksåg för att skära en 2-tums bred med 4-tum lång hål i mitten av varje sida av vin fat. En 2-av-4-tums stråle av trä kommer att gå igenom mitten av varje fat och håll bänkarna.

3 Skär två stycken 2-av-4-tums trä till 54 1/4 inches vardera med hjälp av en hand eller bord såg.

4 Skjut en bit av 54 1/4-tums träbit genom vin fat. När pipan står upprätt, kommer träbalken matar in på en sida och avsluta den andra. Upprepa för den andra cylindern.

1 Mät avståndet från toppen av balk som kör genom pipan till marken.

2 Skär fyra stycken 2-av-4-tums trä som matchar den längden. Dessa kommer att vara fötter för varje sida av de två bänkar.

3 Håll det korta benet bit upp mot strålen löper genom pipan. Kanten på den korta biten ska vara vänd uppåt, medan den andra kanten vilar mot marken. Sidan av varje träbit bör ligga an mot varandra. Klämma dem på plats.

4 Borra ett 11/32 tum hål genom de två träbitar.

5 Skruva en 5/16 tums diameter med 5-tums lång bult genom hålen och täta med en bricka och mutter på andra sidan. Upprepa för de övriga tre delar.

1 Skär två stycken 2-av-4-tums trä till 32 inches lång. Fastställa 32-tums bitar av trä platt och centrerad på toppen av varje vin fat. Dessa tjänar som ortosen för toppen av tabellen.

2 Hammer cirka två till fyra spikar i varje träbit för att ansluta dem till toppen av tunnorna. Varje 32-tums bit trä bör i linje med varje 54 1/4 tum träbit.

3 Lägg ner fyra stycken av en-av-8-tums timmer sida vid sida för att bilda bordet. Sträck dem jämnt över fat och spika varje i en 32-tums träbalk. Använd två spikar per planka i varje ände av tabellen.

4 Placera de återstående sex 2-by-4 balkar sida vid sida på bänken vilar utskjutande från varje fat. Vardera av de två bänkar bör vara sammansatta av tre plankor.

5 Fäst plankor till picknickbord genom att hamra spikar i säten och genom strålar av trä som kommer ut ur pipan. Upprepa på båda ändarna av bänken på varje bänk.