De bästa Halloween kostymer för ditt husdjur

De bästa Halloween kostymer för ditt husdjur

Introduktion

Halloween kan vara en störande tid för sällskapsdjur, med fyrverkerier att gå ut, och tidigare normala familjemedlemmar gå runt i udda kläder som luktar av dräkten butiken. Små och stora scaredy-hundar och eventuella scaredy katter är villiga att underkasta sig att klä upp behöver inte oroa dig, men eftersom de nu kan delta i det roliga med sin egen Halloween-kostym som kommer att tjäna dem många godsaker och klappar på huvudet för hela natt.

Batdog

Batdog är en dräkt som kan passa antingen en mycket bra hund, som skulle kunna rädda en stad från sin egen undergång, eller en mycket dålig hund, som bör nog inte låta nära trick eller trea i fall det drar blod. Försiktighet; Bära Batdog vingar betyder inte hund kan flyga.

Förrymd fånge hund

Ränder är mycket i den här säsongen, och håller på att bli för även de chubbiest av hundar. Möjligen denna dräkt kan även monteras på en katt, men endast en av dessa katter med en mycket godartad och långmodig inställning till sina ägare. Om mer än ett husdjur bor i huset, kan denna dräkt även kompletteras med en sträng polis dräkt för andra husdjur.

saintly Dog

Även hundar inte slutgiltigt bevisats att begrunda livet efter detta och meningen med livet i allmänhet, kan de stora flytande ögon möjligen tolkas så. För ett husdjur som är den mest helgonlika av alla husdjur i det område, kanske en påvens kostym är i ordning som en belöning för hans goda arbete under resten av året.

Top cat

Någon som minns säker och smidig Top Cat från barndomen karikatyrerna kan uppskatta att klä sin katt upp som kaxiga hjälte för Halloween. Katter tycks också kunna föra bort festkläder mer elegant än hundar, och när det handlar om en wriggly katt med klorna ut, desto enklare kostym desto bättre.

Superpet

Superhero kostymer är ett sätt att förbättra ett husdjur förtroende i sällskap med sina kamrater. Ultra-cool och attraktiv för damerna, superhjälte katt eller hund har ingen att frukta på All Hallows Eve, inte ens bratty tonåring från nästa dörr vars enda syfte på Halloween väsnas och kasta smällare.

Trehövdade monster husdjur

Kanske din hund är en av dem som skäller på hund formade gosedjur, men om han eller hon inte är, då den muterade monster husdjur kostym kan vara perfekt för Halloween. Knack till en bra monster är att få den exakta kostym med extra huvuden för hundras, så tyvärr byrackor förmodligen att prova andra skrämmande kläder istället.

Något åt ​​min hund!

Det finns inget mer lustiga än ett husdjur vandrade runt helt ovetande om det faktum att det ser ut som en pytonorm äter det. Variationer på denna dräkt inkluderar pet bli uppäten av en krokodil eller en haj. Tyvärr är detta priset husdjur måste betala i värdighet för sin fri mat och styrelse.