Hur röka shisha utan kol

Hur röka shisha utan kol


Röka shisha med en vattenpipa är en populär och socialt sätt att röka tobak. Shisha är tobak som marinerad i melass, honung, socker, glycerol och andra ingredienser för att bränna långsamt och producerar en stor mängd aromämne, ljus rök. Generellt röker du shisha genom att placera en metallskärm eller bit folie över det och placera en kol ovanpå den; Men i en nypa kan du röker shisha utan kol. Shisha tobak innehåller beroendeframkallande nikotin och orsakar samma hälsoproblem som röktobak i andra former. Du måste vara 18 år för att köpa shisha i USA.

Instruktioner

ljusare Metod

1 Lägg lera skål med löst packad shisha. Placera den i det övre stammen av din vattenpipa.

2 Täck lera skål med en metallskärm eller en bit aluminiumfolie. Peta flera hål i folien om du väljer den vägen. Aluminiumfolie kan brinna vid kontakt med en direkt låga, vilket ger en dålig smak och avger kemikalier, så gå för en metallskärm när det är möjligt.

3 Håll tändaren något över skålen och andas kraftigt genom vattenpipa slangen. Kol bara något bränna shisha att producera rök, så håll inte tändaren till shisha för länge. Även om du inte kommer att få samma böljande moln av rök som du får från att använda kol, kan du få en liten bit i taget.

4 Upprepa processen varje gång du vill röka.

tobak Heater

1 Köp en tobak eller kol värmare. Dessa enheter är små, plug-in drivmaskiner som producerar en jämn mängd värme, men inte en öppen låga, och kan köpas på tobaksaffärer och på nätet.

2 Fäst tobaksvärmaren till toppen av leran skål, med värmeelementet ovanpå shisha. Börja med en lägre värmeinställning, så att shisha inte brinna. Vissa värmare kommer med clips, men du kan behöva tejp eller klämma andra till vattenpipa själv.

3 Andas från vattenpipa slangen tills du får en bra mängd rök.

4 Justera temperaturinställningar tills du hittar en som ger en tillfredsställande mängd rök. Även med en bra tobaksvärmare du inte kommer att få samma böljande moln av rök som du får från kol.