Skrivbord Decorating Ideas

Skrivbord Decorating Ideas


Förvandla din tråkiga skrivbord till en intressant arbetsyta med några enkla designidéer. Nyckeln till att utforma ditt skrivbord är att hålla det funktionella men ändå eleganta. Nyckeln till att dekorera ditt skrivbord är att välja rätt tillbehör samt att tänka på olika sätt att lägga till ett stänk av färg i utrymmet omkring dig. Dekorera ditt skrivbord och utrymmet runt det och du kan se fram emot att arbeta varje dag.

Organisation

Det första steget i att dekorera ett bord är att välja objekt som du kan använda för organisationen. Ett skrivbord i ett hemmakontor kan ha bestämmelser på sidan av skrivbordet för flätade korgar fodrade med tyg där du kan hålla diverse föremål. Pappersmagasin kommer också i olika färger och kan användas i din design. Eleganta skrivbord arrangörer som läder eller mesh penna innehavare och memo pad innehavare och även läder mus mattor kan lägga till lite stil på skrivbordet. Du kanske också vill lägga till en väggmonterad tidningshållare vid skrivbordet för att lagra inte bara tidningar, men tidningar också.

Tillbehör

Lägg till tillbehör till väggar som omger skrivbordet som en inramad kork styrelse eller torr radera ombord. Om utrymmet tillåter, kan du också hänga små lagrings kuber eller en hylla på väggen för böcker och andra objekt. Om du arbetar i ett skåp, kan du vara snyggt genom att dekorera ditt bås med färgglada eller tryckt papper. För ett skrivbord i ditt hem, placera en fin bordslampa på skrivbordet och för ditt hem eller kontor skrivbord, tillsätt lite liv genom att placera en liten krukväxt på skrivbordet.

accenter

Att lägga till lite liv till ditt skrivbord i ditt hem, välja en stol som är klädd i en ljus färg eller tryckt tyg. Placera ett trevligt område matta under skrivbordet - det kan matcha stoppade stol eller vara en enklare en gjord av naturfiber eller bomull. Om du har fönster från skrivbordet, välja en ljus tyg för att liva upp det, och om det är möjligt, anpassa den till färgen på din matta eller stoppad stol. Dessutom, om ditt skrivbord står inför en vägg, kan du rama utskrifter av ditt val och hänga dem på denna vägg.