Hur man använder smilies

Hur man använder smilies


Smilies används för att få ut ditt budskap med stil. Vare sig du besöker online-forum, läsa bloggar eller ta emot e-post, kan du inte missa den allestädes närvarande glada ansikte ikoner. Smilies har antagits av olika grupper sedan 1970-talet, enligt BBC News. Sedan dess har de exploderat i popularitet med tillkomsten av dataåldern.

Instruktioner

Hur man använder smilies

1 Skriv ditt meddelande på ett online-forum, blogg eller e-postprogrammet. Bestäm vilken känsla du vill förmedla det vill betona ditt meddelande. Smilies syftar till att skapa en human touch till online-kommunikation, som ibland kan uppfattas som opersonlig.

2 Klicka på ikonen smilie, vanligtvis ligger överst i formuläret. Vissa anslagstavlor har ikonen smilie på sidofältet i stället. Ett popup-fönster visas en lista över alla tillgängliga smilies.

3 Granska de tillgängliga smilies. Standard smilies inkluderar glada ansikten, sura miner, förvirrade ansikten, arga ansikten och chockade ansikten. Andra ikoner kan inte innebära ansikten, men kan också användas för att framhäva ett meddelande, såsom födelsedagstårtor, ballonger och blommor.

4 Tänk på att välja en animerad smilie. Animerade ikoner inkluderar en smiley ikon studsar upp och ner för att representera glädje, en vinka smiley används för att välkomna någon, en smilie näven sitt huvud mot en vägg för att representera frustration och en smiley sticker ut tungan för att reta en person.

5 Välj smilie som bäst representerar dina känslor. Klicka på smilie att infoga det i meddelandet. Komplett skriver meddelandet.