Typer av Mini Kegs

Typer av Mini Kegs


Först visas på stormarknaden och hyllor off-licens under 2005, mini fat ge öl med den eftertraktade "färska från kranen" smak kräsna konsumenter. Fem liter öl är inrymt i en behållare utformade för att likna en traditionell fat och ölen fördelas genom en inkluderad tryck tap systemet.

Heineken

En populär blek lager, Heineken var den första öl som är tillgängliga i en mini fat. Med en vikt på 5,44 pund och mäter 11 inches tall med en omkrets på cirka 22 inches, är Heineken DraughtKeg konstruerad av återvinningsbara rostfritt stål och är utformad för att passa bekvämt i ditt kylskåp. Det ger 20 åtta ounce glas öl och håller sig fräsch i upp till 30 dagar, mycket längre än traditionellt designade fat. Det tar 10 timmar kylning för att förbereda Heineken mini kagge att dricka, eftersom temperaturen måste nå 4,44 grader Celsius. När ölet har svalnat, du behöver bara ansluta den medföljande kranen och pipen till mini fatet att börja serverar öl.

Coors Light

För dem som föredrar en ljusare öl är Coors Light produceras också i en mini fat som är utformad för att fånga "det tillfället när du precis kommit tillbaka från jobbet och vill belöna dig själv", enligt en Coors verkställande. Kallas Coors Light Home Utkast, erbjuder denna mini fat 5,678ml av öl i kylskåp vänligt paket, vilket innebär att en mini kagge ger 12 liter öl. Home Utkast förblir också färska i 30 dagar om förvaras på rätt sätt och inkluderar en koldioxidpatron att dosera ölet.

Newcastle Brown Ale

Tillverkad av samma tillverkare som Heineken och importeras direkt från England, är Newcastle Brown Ale också produceras i en trycksatt och återvinningsbara stål mini fat. Syftar till att göra den berömda engelska brun ale smak precis som det som hälls direkt från kranen i en brittisk pub, Newcastle DraughtKeg kommer också med sin egen kran och håller sig fräsch i 30 dagar i kylskåpet. Newcastles mini kagge rymmer 1,33 liter öl, vilket innebär att drygt åtta Imperial pints - den brittiska standarden för 591ml av öl - kan hällas från DraughtKeg.