Hur man använder torris för att reparera en ding i ett kylskåp i rostfritt stål

Hur man använder torris för att reparera en ding i ett kylskåp i rostfritt stål


Rostfria köksmaskiner kan vara iögonfallande, förbättra utseendet på ditt kök med en modern utseende som är svårt att uppnå med andra dekorativa detaljer. En sak som omedelbart kan fördärva skönheten i ett rum fullt av lysande stål är en ding i den vidsträckta din rostfritt stål kylskåp. Reparera små dings genom att använda små bitar av torr is. Tillämpas noga på det skadade området, dyker ding rätt ut, åter utseendet på din kyl utan bekostnad av en bearbetat reparation eller behöva byta dörrpanelen.

Instruktioner

1 Rengör ytan av kylskåpet där ding ligger, med varmt vatten och en trasa för att avlägsna smuts. Om enbart vatten är otillräcklig för att ta bort smuts, använd ett milt rengöringsmedel, t.ex. diskmedel för att rengöra ytan, skölj sedan bort tvålrester med varmt vatten. Pat ytan torr med en handduk och vänta ungefär en timme för stålytan torka helt.

2 Använd klämmor eller tång för att greppa en bit torris tillräckligt stor för att täcka ding.

3 Håll bit torris direkt på kylskåpet ding tills metallen utvecklar ett frostigt utseende som sträcker sig ungefär 2 inches ur ding. Ta bort isen och tillåta metallen att återgå till rumstemperatur. Kontrollera buckla för att se om metallen spontant upp, återställa den släta ytan. Snabb kylning från torris är vad som orsakar metallen till pop ut, kondense metallen så bucklor dra tillbaka till ytan. Upprepa isen ansökan efter behov tills ding poppar ut helt.

4 Torka av kylskåp med en fuktig trasa för att avlägsna eventuella rester. Polera stål med användning av den torra handduken för att återföra glans till metallen.