Hur Tin en lödkolv för smycken Making

Hur Tin en lödkolv för smycken Making


En lödkolv hjälper dig att ta ditt smycketillverkning bortom beading och tråd bearbetning. Med en lödkolv, kan du skapa egna metallsmycken element och resultat, ge dina projekt en professionell touch. Tinning lödkolven är en god praxis, eftersom det bidrar till att upprätthålla din järn spets, enligt lödutrustning kokare Inland hantverk. Applicering av ett skikt av tennbaserade lod till järn tips innan börjar löda förhindrar rost och säkerställer en väl uppvärmd spets.

Instruktioner

1 Sätt på skyddsglasögon och handskar. Anslut lödkolven i, slå på den och vänta på spetsen för att värma upp.

2 Fukta svampen i vatten och krama ut överskottsvätska. Applicera svampen till hett tips och torka den över för att ta bort alla gamla lod.

3 Applicera ett tunt lager av flödet till en tinning block och gnugga hett tips av din järn mot den. Sedan gnugga spetsen mot den våta svampen igen. Detta kommer att ta bort alla svarta märken som orsakas av oxidering.

4 Ta en bit tenntråd i ena handen och håller lödkolven i den andra. Applicera metallen till den heta spetsen av järn tills några millimeter vända att löda på spetsen.

5 Torka av spetsen på svampen när den är täckt av ett lager av tenn. Detta kommer att ta bort överskottet tenn och lämnar en beläggning över lodspetsen.

6 Håll tenntråd mot spetsen av lödkolven tills du har så mycket vätska lod som du behöver på spetsen. Du är nu redo att börja lödning.