Hur man tar bort klockan bandet från en sektor 450 Watch

Hur man tar bort klockan bandet från en sektor 450 Watch


Sektorn 450 Klockan levereras med både läder och metall klockarmband. Att veta hur man tar bort och ersätta din egen klockarmband kan spara både tid och pengar. De flesta utbytes band kommer att innehålla både en rak och en böjd bit att passa runt urtavlan tätt. Medan metallklockarmband kan tyckas svårare att ersätta, de hålls på plats med exakt samma mekanism som läder klockarmband. När du tar bort Watchband är det enkelt att mäta den gamla klockarmband mot en ny för att säkerställa en perfekt passform.

Instruktioner

1 Sprid en mjuk trasa på en fast arbetsyta. Lägg urtavlan nedåt på duken.

2 Hitta Watchband fästena på båda sidor om boetten. Våren bar, en liten fjäderbelastad bar, håller Watchband på plats. Våren bar passar in i små klackarna på vardera sidan av Watchband fästet.

3 Skjut våren bar verktyg i spalten mellan Watchband och sidan av konsolen. En fjäder bar verktyg är en tunn bit metall vanligtvis säljs på hantverk eller smycken leverans butiker. En liten spatel eller tunn skruvmejsel fungerar också.

4 Tryck våren bar verktyg mot mitten av Watchband fästet. Detta trycker våren bar och klockarmband kommer att dyka upp på Watchband fästet.

5 Upprepa steg tre och fyra på den andra klockarmband fästet.