Vad är det rätta sättet att bära fotboll benskydd?

Vad är det rätta sättet att bära fotboll benskydd?


Benskydd är en nödvändighet för alla fotbollsspelare. Även målvakter bära benskydd. Många kollisioner mellan spelare involverar kontakt mellan en spelares foten och den andres shin; bär benskydd hjälper till att skydda smalbenen från allvarliga skador. Att bära benskydd är obligatoriskt för en spelare att spela förening fotboll. En domare har inte behörighet att tillåta en spelare att komma in på spelplanen utan tillräckliga benskydd. FIFA: s lagar av spelet föreskriva att benskydd måste "helt täckt av strumporna" att de "gjord av gummi, plast eller ett liknande lämpligt material" och "ge en rimlig grad av skydd."

Instruktioner

1 Applicera benskydd till benet. Beroende på om benskydd har en ankelband, görs detta antingen före eller efter att sätta på fotboll strumpa. Om dina benskydd har en ankelskydd, måste du först dra benskydd över foten så ankeln skyddet ligger över båda sidor av fotleden. Rikta benskydd över mitten av smalbenet. Formen på benskydd bör linda hårt runt framsidan av smalbenet.

2 Fäst kardborreband band av benskydd. De flesta benskydd är säkrade genom en enda två-del Kardborreband som är fäst till endera sidan av den bakre delen av skenbensskyddet. Passera en halv av denna kardborreband över baksidan av vaden, och hålla den till den andra hälften. Dra åt kardborrband så att benskydd hålls tätt och säkert mot din smalbenet.

3 Dra strumpa över helheten av din benskydd. Såsom dikteras av FIFA, världsfotboll styrande organ, måste din benskydd vara helt täckta av dina strumpor på båda benen. Många spelare gäller band både under och runt toppen av både strumpa och benskydd för att säkra positionen för benskydd mot benet.

4 Justera benskydd så att den inte är sliten för lågt eftersom det kan störa din förmåga att styra fotbollen, vilket gör din beröring oförutsägbar och oregelbunden. I synnerhet om dina benskydd har fotled skydd, se till att dessa inte åka alltför högt över ankelbenet. Om ankeln skyddet inte är monterat i jämnhöjd mot din fotled ben, är det både mindre effektivt skydda din shin samt störande för din kontroll.

5 Sätt på dig fotbollsskor. Se till att din utrustning är bekväma, som du kommer att bära klotsarna, strumpor och benskydd så länge du deltar i matchen och kommer att delta i en rad olika rörelser som löpning, svarvning och svängning.