Rispapper Projekt

Rispapper Projekt


Rispapper utvecklades i Kina, skapas från märgen av ris-pappersanläggning. Rispapper har en vacker, fiber konsistens och används i kinesiska och japanska traditionell konst, hantverk och inredning. Rispapper är hållbara och projekt som skapats av ark av rispapper kan vara långvarig.

Origami juldekoration

Origami är den traditionella konsten av japanskt papper-vikning. Rispapper är det ursprungliga mediet för origami. Vacker origami juldekorationer kan skapas ur rispapper och gjort till vackra, eleganta juldekorationer. Vik rispapper i origami julstjärnor, stjärnor, kransar och julgranar. Skapa en hängare av tråd och hänga ornament på din semester träd.

Rispapper Blommor

Skapa eleganta rispapper blommor för visning runt ditt hus. Rita en blomma på ett ark av rispapper och klipp ut. Spåra konturerna av blomman flera gånger på ytterligare ark rispapper. Klipp blommorna ut. Vika änden av ett stycke av blommor tråd för att skapa en liten krok. Pressa den andra änden av tråden genom centrum av varje pappers blomma. Noggrant vika och ordna kronbladen som önskas. Håll pappersblommor tätt mot fast änden av blommor tråd och linda längden av kabeln med blommiga tejp.

Rice Paper Lantern

Rispapper lyktor skapa en vacker lyster. De kan hängas från taket eller arrangeras på ett bord. Du kan göra en bordsskiva lykta genom att skära ut fyra rektangulära kartongbitar. Kartongbitar bör alla vara av samma storlek, och de bör vara en tum mindre på alla sidor än arken rispapper du tänker använda. Limma ett ark rispapper till varje pappram. Vik rispapper lappar över på toppen och botten av kartong och limma det ner. Böj överflödigt papper på sidorna över på varje bildruta. Ta överflödigt papper på vänster sida av en ram tillsammans med överskottet papper på den högra sidan av en annan ram och limma som räta. Upprepa för resten av ramarna. Dessa limmade remsor av papper ska vara på insidan av lyktan och kan trimmas ned till en fjärdedel tum när limmet torkar. Placera en ljuslykta ljus i mitten av rispapper lykta och njuta.