De bästa motorcykel glasögon

De bästa motorcykel glasögon


När åka motorcykel, bör din ridning glasögon vara okrossbart, reptålig och ger maximalt skydd från solen. Ridning glasögon finns i en mängd olika stilar att välja mellan. Stilar inkluderar övergångs linser, klara linser och gul-nyans linser. Kvalitet övergångs linser kommer automatiskt över med fastställandet av solen.

Hjälte 24 Övergångs Linser

Hjälte 24 övergångs linser är utformade för att övergå från ljust till mörkt automatiskt. Linserna skifta från en gul nyans till en rökt färgton. De kommer inte att dimma upp, och de är gjorda av okrossbart polykarbonat material. Den okrossbart polykarbonat gör linsen mörkare än någon annan polykarbonat glasögon. Dessa linser har en UV400-filter för maximalt UV-skydd. Dessa linser kan bäras både dag och natt.

Frihet 24 Övergångs Linser

Frihet 24 övergångs linser finns i klart för rökt färgton eller gul till rökt färgton. De är gjorda av ett okrossbart polykarbonat material. Dessa linser har en reptålig beläggning och träffa American National Standards Institute (ANSI) Z87.1 säkerhetsnormer. En UV400 filter används för maximerad UV-skydd. Dessa linser har också en dubbelsidig anti-dimma beläggning och flexibla ram ändar.

neptune Linser

Neptune Aluminium Dessa linser är tillverkade av ett okrossbart polykarbonatmaterial och täcks av en reptålig beläggning. Den UV400 filter används för att optimera UV-skydd. Insidan av ramarna är klädda i mjukt luftigt skum, och spetsarna är belagda i gummi. De Neptune Aluminium linser kommer i rökt och G-Tech klar. Neptune AL Övergångs linser med förmåga att bäras 24 timmar om dygnet, dessa motorcykel linser ändras från klar till rökt färgton. Nyansen ändras automatiskt när solen går ner. Dessa okrossbart polykarbonat linser filtreras med en UV400 för att ge maximal UV-skydd. Neptune AL är premium övergångs linser är tillverkade och monterade i USA. Avhandlingar linser kommer med ett äkthetsintyg.

Kvinnor Motorcykel Linser

Boston Dessa okrossbart polykarbonat linser har en reptålig beläggning och finns i klar, rökt och gul nyans. Insidan av ramen är fodrad med ett mjukt luftigt skum. Linsen innehåller ett UV400-filter för att optimera UV-skydd. Dessa övergångs linser övergång från klara till rökt färgton automatiskt när solen går ner. The Boss 6-in-1 Kit The Boss 6-in-1 Kit har tre olika uppsättningar av linser som kan bytas ut mot varandra i ramen. Linserna är tillverkade av ett polykarbonatmaterial. Den UV400 filter används för maximalt UV-skydd. Varje lins har en anti-fog beläggning. Utbytbara linser kommer i klar, rökt och gul nyans. Tipsen är gummibelagd och tinningarna kan ersättas med justerbara remmar.