DIY Wine Racks

DIY Wine Racks


Det finns många ställen du kan köpa en vinställ, men om du vill ha något skräddarsytt, kan du göra din egen vinställ. Genom att använda färdiga hyllor och lagringsenheter, plus några ytterligare leveranser från ditt hem leverans butik, kan du ha en egen vinställ tidigare än du kanske tror. Kom ihåg att standard vinflaskan är 11 1/2 inches tall och 3 inches i diameter, så välj leveranser därefter. Dessutom bör vin lagras på sin sida eller nacken ner för att hålla korken fuktig, så håll detta i åtanke när man utformar din vinställ.

Skohylla

En skohylla är också ett sätt att lagra och visa vin. Vissa skohyllor ser ännu ut som de gjordes för vin. Använd en sko rack som bas, ändra färgerna i enlighet med och du kan ha en vinställ som kostar väldigt lite. Köpa en skohylla som ser ut som en skrubb med flera små fyrkantiga utrymmen. Återförsäljare, som Target, sälja dessa typer av skohyllor. Köp en trä rack i en trä ton som matchar ditt hem, eller så kan du måla och färga det själv. Många av dessa typer av skohyllor kan monteras på väggen, så att du kan göra det en bit av inredningen i ditt hem.

PVC-rör

PVC-rör är ett annat material som du kan använda för att göra ditt eget vin rack. På din lokala järnaffär, köper PVC-rör med en tillräckligt stor öppning som du kan skjuta vinflaskor inne lätt. För att göra detta, se till att PVC-rör är minst 4 inches i diameter så att du har utrymme som omger flaskan. När du har köpt tillräckligt PVC-rör för flaskor vin som du vill lagra, använda trä eller lövträd att bygga en låda som bekvämt kommer att hålla allt vin. För att lagra 28 flaskor, använd en låda som är 26 3/4 inches bred, 11 1/2 inches djup och 18 3/4 inches tall. När du har konstruerat lådan, färg eller bets i vilken färg du vill. Du kan också måla PVC-rör, eller så kan du lämna dem vita.

Uppställning Cube

De flesta möbelaffärer och varuhus som Ikea, Target och Wal-Mart säljer hylla kuber. De kan staplas ovanpå varandra för att göra hyllor i alla storlekar, eller så kan du använda dem separat. mäter helt enkelt höjd, bredd och djup av kuben, och köpa bitar av plywood på ett hem leverans butik. Skapa separata utrymmen inuti kuben genom att placera en bit plywood horisontellt över kuben, som separerar de övre och undre avsnitten i enskilda cubbies. Använd kraftfull permanent lim eller en häftpistol för att hålla plywood stabil inuti.