DIY: Outdoor Soffa

DIY: Outdoor Soffa


Bris block kanske inte det första materialet som kommer att tänka på när man tänker på att göra din egen utomhus soffa, men de kan användas för att göra en excentrisk möbel. Dessa block, lättillgängliga billigt från din lokala hem butik, är tunga så var försiktig om du använder dem på en upphöjd uteplats. Hålen i dem göra narr enskilda isiga dryckeshållare.

Instruktioner

1 Gör bas soffan. Låg fyra fulla block end to end med sina hål uppåt. Lägg ett andra lager bakom, häpnadsväckande lederna och använda halv kvarter för att fylla i sidorna. Lägga ett andra skikt, som vetter hålen utåt för att ge utrymme för visning av samlar om så önskas. Sprida lederna igen och använda halv kvarter för att fylla i sidorna. Bottenskiktet kommer att använda sju hela block och två halva block och det översta lagret kommer att använda nio fulla block och sex halvblock.

2 Lägg vapen till din soffa genom att använda lim för att fästa en bris block till framkanten på varje ände av din bas som armarna på en traditionell soffa med sina hål uppåt. Ordna två isglass pinnar på den främre änden av varje bris block undvika lim i dessa områden. När limmet har härdat bort pinnar. Detta kommer att möjliggöra vattenavrinning om du väljer att fylla de främre hålen med is för att hålla drycker.

3 Bygg en back för soffan med lim för att fästa en rad med fyra fulla vind block, hål upp, tillsammans mellan armarna på den bakre kanten av basen. Attackera ett andra skikt på samma sätt.

4 Ordna kuddar och dynor på sätet och baksidan av soffan för komfort. Hålen som visar runt basen kan fyllas med vackra snäckor eller stenar. Små vaser kan glida in i hål längs baksidan av soffan och fylld med blommor.