Land staket stilar

Land staket stilar


Ett land staket bör komplettera ditt hem arkitektonisk stil. Rätt staket kan lägga till visuella intryck, charm och karaktär till gården och trädgården. Ett staket tjänar andra viktiga funktioner såsom tomtgränsen avgränsning, integritet och innehåller barn eller husdjur. Det finns många olika typer av lantliga staket inklusive postering, split järnväg och log.

Picket Fence

Detta trä staket är lämpad för en lantlig stil hus och ser vacker i trädgården. Det finns många olika typer av strejkvakter att välja mellan till exempel platt topp, hund öra, gotiska, franska gotisk och spetsig topp. Det finns också många stilar av tjänster. Du kan måla en staketet valfri färg, men vitt är det traditionella valet. Denna typ av stängsel finns även vinyl att skära ned på underhåll, målning och slitage från väder och vind.

Split Rail

Träet delad järnväg staket är perfekt för en lantlig stil, ranch eller gård hem. Dessa stängsel är hållbara och ser bäst ut i naturen. Detta staket har två eller tre jämnt fördelade skenor anslutna till vertikala stolpar. Den bästa trä för en delad järnväg staket är Western Red Cedar.

Log trä staket

Denna typ av stängsel är robust och fungerar bra med en rustik, land hem. Grovhuggna stockar fäster vid korsade inlägg i en mängd olika mönster.

Zigzag Rail

Du kan vanligtvis hitta dessa stängsel i lantlig miljö runt bondgårdar. De har funnits sedan kolonialtiden. Förregling horisontellt staplade skenor följer ett sicksackmönster runt tomtgränsen.

Sten

Stenmurar är den äldsta stil av stängsel eller gränsmarkeringar. De ger ett land känsla i trädgården och är lämpliga för traditionella hem, stugor och gårdar. Det är fördelaktigt att bygga stenmurar från sten samlas lokalt. Hålls samman av gravitationen, torr staplade stenmurar är ett annat sätt att bygga denna typ av vägg.

Smidesjärn eller metallstängsel

Smidesjärn staket passar land stil samt viktorianska och samtida hem. Det finns många olika typer av smidesjärn staket från utsmyckade till modern. De är extremt tålig på grund av deras metallkonstruktion och rostskyddsbeläggningar.

vinyl Fäktning

Vinyl stängsel är ett underhållsfritt typ. Den finns i postering, järnväg och andra stilar. Fördelarna med vinyl stängsel är med utseendet på staketet du vill utan att oroa dig för röta, blekning, skevhet och andra negativa effekter av sol och vind.