Hur att dekorera en Tween flicka sovrum

Hur att dekorera en Tween flicka sovrum


Många tweens är angelägna om att göra sin prägel på världen, och ofta, det första de kan göra detta märke, är i deras sovrum. Om du är redo att ta itu med uppgiften att omvandla ditt lan rum från en plats för ett barn till en plats lämplig för en tonåring, beakta effekterna att barnets ålder ska ha på din dekorera plan. Genom att utforma ett utrymme som är reflekterande av din lan och hennes intressen, kan du se till att hon känner sig hemma i det här rummet.

Instruktioner

1 Ställ en budget. Välj en grov summa pengar som du vill investera i projektet. Fundera på hur ofta du vill renovera utrymmet, liksom hur ostadig din lan är, vid beslut om denna budget. Om lan vill ständigt en förändring, kan det vara klokt att investera mindre pengar som hon kan vara angelägna om att bygg snabbt.

2 Ge din lan input i konstruktionen. Medan du behöver inte lämna hela designprocessen upp till tween, är det ofta fördelaktigt att ge henne lite röst. Du kanske inte vill låta henne dekorera hela rummet i återspegling av hennes favorit hjärta bulta, men tillåter henne att ta accenter av denna kändis i rummet ger henne en chans att anpassa sin plats.

3 Välj en färgpalett och dominerande tema. Välj färger som kontrasterar väl och speglar din lan personlighet. Om interpoleringen är en girlie-girl, en rosa och grönt rum kan vara perfekt för henne. Om hon tycker om sport, kan dekorera sitt rum med sina team färger vara ett bra sätt att spegla sin laganda.

4 Craft ett utrymme för att studera. Din lan kommer snart att gå från högstadiet till mer utmanande värld av high school och när hon gör, är att studera ännu viktigare. Tillåt utrymme i hennes rum för dessa akademiska ansträngningar att inrätta ett utrymme på skrivbordet.

5 Planera en mysig säng utrymme. Använd din lan barndom säng, eller ersätta den med en större, mer vuxen alternativ. Klä sängen i sängkläder som speglar färg pall du valde att säkerställa kontinuiteten i din design.

6 Lägg till en sittgrupp, om utrymmet tillåter. Placera en stol, soffa eller soffa i ditt lan rum, så hon har en plats att koppla av under sena slummer parter. Om du inte har en möbel som matchar din planerade inredning, gör en med hjälp av en slip täckmantel för att ge en gammal pjäs en ansiktslyftning.

7 Integrera bilder till designen. Många lan flickor glädje i att visa upp bilder på sig själva och sina vänner. Hänsyn till detta genom att placera en kork styrelse eller memo board på väggen och använda ramar tungt i din design.