Hur att dekorera ett sovrum med en Rockstar tema

Hur att dekorera ett sovrum med en Rockstar tema


Hängande affischer popstjärnor på väggen kan vara bra för vissa fans, men sant musiker förtjänar ett sovrum design som gör dem att känna sig som en rockstjärna sig. Dekorera sovrummen spirande musiker med element som inspirerar dem att träna och göra bra musik genom att införliva starka färger, musikinstrument och artefakter från rockmusik legender. Bortsett från dekorativa estetik, införliva praktiska moment som tar en musiker specialiserade behov i åtanke där akustik och lagring berörs.

Instruktioner

1 Välj en levande, men ändå snygg färg och palett tyg för väggar och inredning. Till exempel använder aubergine lila på väggarna med vit sammet eller crimson rött med svart läder.

2 Hitta retro, mod sittplatser, såsom läder klubb stolar eller vit plast ägg stolar, ordna runt en vintage skivspelare eller modern iPod-docka för att skapa en höft lyssningsstation. Lägg till ett läsrum element till området genom att visa vintage och nya musiktidningar, såsom Rolling Stone, Spin och Vibe i en väggmonterad tidningsställ gjorda av en urban material såsom korrugerad metall.

3 Ändra området nedanför en upphöjd loftsäng i en inspelning monter genom utrusta den med en dator, färdskrivare och ljuddämpande, äggskal skum, akustiskt material. Överväga att innesluta området under loftsäng med provisoriska plywoodväggar för förbättrad ljudinspelning.

4 Inköp används trumbehållare kit lagring och ljud utrustning stammar från begagnade musikinstrument butiker för att tjäna som äkta, dekorativa bitar som ger extra lagringsutrymme och kan fördubbla som undermåliga Bord. Också plocka upp skadade, irreparabla instrument som kan visas som 3D-bilder.

5 Shop vintage skivaffärer för klassiska sten rekord album med tvingande omfattar att rama som väggkonst. Dra ut de faktiska poster inifrån deras skivomslag att ordna på väggarna som en abstrakt konstverk.