Hur man bygger en egen frukt Cage

Hur man bygger en egen frukt Cage


Frukt burar skydda växande frukt från olika skadedjur och insekter. Frukt burar är lätta och är täckta med bugg nät för att hålla även de minsta flugorna borta från frukten. Olika typer av fruktflugor är det största hotet mot frukt. Dessa skadedjur kan förstöra en gröda natten att äta frukt och lägga sina ägg i den. Bygga en enkel frukt bur med hjälp av PVC-rör och leder och maskor. Frukt burar tillverkade av PVC är lätt nog att lyftas över grödan av en person.

Instruktioner

1 Limma ändarna av varje 60-tums rör in i de två översta hålen i varje hörnförband. Du kommer att ha en 60-tums-by-60-tums PVC kvadrat med alla öppna hål på lederna uppåt.

2 Limma ändarna av varje 72-tums rör in i den sista öppna hålet på varje tre-vägshörnskarv. Du har fyra 72-tums rör som är lodrätt mot marken. Dessa är de tjänster som din frukt bur, och din bur är för närvarande upp och ned.

3 Limma ändlocken på de öppna ändarna av varje 72-tums rör. Ändlocken är fötterna till din bur. Förvandla din bur upprätt så fyrkantig ram är på toppen av stolparna och så stolparna vilar på gavlarna.

4 Håll 65-tums-by-65-tums ark ovanpå ramen så att kanterna hos nätet är i jämnhöjd med utsidan av varje rör. Du kommer att behöva en extra uppsättning händer att tätt dra arket. Peta buntband genom nätet och binda dem runt rören. Fördela buntband 6 inches isär. Detta är mask taket till frukt bur.

5 Placera 80-tums kanterna på två 72-tums-by-80-tums mesh ark mot en 72-tums pol. Dessa är två väggar till din bur och de kommer att vara fäst i rät vinkel mot varandra. Du bör ha 6 inches av överskott mesh på alla sidor, inklusive marken. Knyt båda dessa mask ark till 72-tums post med hjälp av tio buntband. En av dessa skivor kommer att knytas till den 72-tums inlägg på vänster och den andra kommer att knytas till den 72-tums inlägg på höger. Upprepa denna process med hjälp av de senaste två ark på posten som tillgodoser-hörn från en igång på. Knyt varje par av ark till de tomma stolpar så hela buren är täckt.

6 Ställ din bur över frukten du växer.