Hur man gör en Taffy Puller

Hur man gör en Taffy Puller


Taffy är en godis görs genom att sträcka och dra en mjuk blandning av socker, fett, smakämnen och karamellfärg. Den godis skärs sedan och rullas och förvaras i vaxat papper så det återstår mjuk. En hemlagad taffy puller förenklar processen att dra karamellmassan.

Instruktioner

1 Konstruera ramen för att hålla motorn. Anslut de två 17-tums skivor till en 24-tums ombord på båda ändar med hjälp av en borrmaskin och skruvar så att ramen bildar en öppen rektangel. Skruva ihop de två andra 17-tums skivor till 24-tums ombord 10 inches från varje ände. Slutligen fäster 24-tums ombord för att stänga struktur och stå upp: det ska likna en liten bokhylla.

2 Böj stavar och fästa dem på hyllan. Böja den stationära stången i mitten i rät vinkel och sedan böja den utskjutande delen i mitten i rät vinkel. Denna stav bör se ut som en vinklad krok. Markera de rörliga stängerna i tredjedelar. Vid vart och ett av de två varumärkena, böj stavarna vid 45 grader.

3 Fäst stängerna till hyllan med kullager och drev. Fästa den stationära stången till toppen mitten av hyllan med baksidan av röret uppradade med baksidan av hyllan, och med kroken pekar nedåt. Fästa de rörliga armarna till andra hyllan från toppen med ryggen på rören uppradade med baksidan av hyllan. Se till de rörliga armar är vardera 6 inches från sidorna av hyllan de är närmast, med minst 5 inches mellan dem.

4 Loop kedjan över rörliga armar som sticker ut så kedjan skapar en åtta. Fäst elvisp på den andra hyllan närmast botten med kedjehjulen och skruvar. Montera axeln i tillbehörs porten på mixern och montera kedjan över axeln.

5 Anslut mixern och slå på den; siffran åtta kedjan ska vända de rörliga armarna i olika riktningar för att dra taffy och slinga runt den stationära armen.