Hur man gör Miniatyr Naval Warships

Hur man gör Miniatyr Naval Warships


En angenäm och givande sätt att återskapa marin historia är att återskapa sjöslag i form av dioramor och rollspel. Skapa miniatyr marina krigsfartyg för dessa är också ett enkelt sätt att lära sig grunderna i början modellering. Miniatyr krigsfartyg kräver mindre uppmärksamhet på detaljer än sina större skala motsvarigheter, och eftersom de har vattenlinjen skrov - flat botten - de är också lättare att skulptera. Bara om vem som helst har råd att göra miniatyr örlogsfartyg modeller eftersom det material som behövs är billiga eller finns runt huset.

Instruktioner

1 Gå till biblioteket och kolla in en bok om marin krigföring som har bilder av fartyget som du vill göra. Internet är också en stor källa för bilder av örlogsfartyg. Försök att få flera bilder av fartyget från olika vinklar.

2 Rita skisser av de delar du behöver för att göra, baserat på bilderna. De flesta av dessa kommer att vara i form av kvadrater, rektanglar eller cylindrar. Detta är hur du bestämma hur många bitar du behöver göra.

3 knådar din skulptera lera tills den är böjlig och smidig. Forma den grundläggande formen av fartygets skrov med händerna. Kom ihåg att göra botten platta. Skala den till tre inches. När du har formen misshandlade ut, trimma eventuellt överskott lera av med din kniv. Försök att få formen nära hur det kommer att se ut när den är klar, men det behöver inte vara perfekt i detta skede.

4 Forma byggnader som sitter på toppen av skrovet såsom skorstenar, öar och andra stora struktur. Ju närmare den slutliga formen som du kan få dem, desto mindre forma måste du göra senare.

5 Baka dina pjäser i ugnen enligt bakning instruktioner för din visst märke skulptera lera. Se till att du använder en ren, fettfritt bakplåt. Tillåta den kokta lera svalna efter bakning.

6 Carve kanterna på styckena med kniv, sedan jämna och forma dem med sandpapper. Målet är att få bitarna att passa ihop utan veck eller sömmar. När du är nöjd att bitarna passar ihop och ser korrekt, superlim dem på plats.

7 Shape tandpetare i antenner, master eller andra detaljer med din kniv. Fäst dem till modellen med superlim.

8 Måla hela modellen med en basbeläggning av grå grundfärg. När primern torkar, måla detaljer baserat på färgschemat på de bilder du arbetar från.