Hur slopa restriktionerna för en Speedfight 2 Moped

Hur slopa restriktionerna för en Speedfight 2 Moped


De flesta 50cc mopeder kan gå ungefär 40 miles per timme toppfart på en plan yta. Även om detta är snabb nog för vissa ryttare, många fler önskar sin cykel att färdas snabbare. Om du äger en Speedfight 2 moped och önskar att det hade en lite mer "glans" till det, det finns uppgraderingar du kan utföra. Avlägsnandet av din luftfilter, avlägsnande av avgasstrypning och utbyte av variatorn rullarna kan alla öka prestanda, toppfart och acceleration.

Instruktioner

1 Ta bort luftfilterlocket på din Speedfight med hjälp av skruvmejseln. Luftfilterlocket styr hur mycket luftflödet motorn blir; ofta detta skydd begränsar helt enkelt toppfart på din cykel. Locket hålls på av en skruv, och ligger direkt ovanför förgasaren på din Speedfight.

2 Tryck en lång hals, tunn mejsel i slutet av avgasröret. Håll driver upp röret tills det träffar något. Detta är avgas strypningen, som begränsar luftflödet ut ur avgas, bromsa cykeln. Med hjälp av en hammare, knacka försiktigt mejseln tills du hör denna strypning paus. Nästa gång du startar din moped, kommer det att komma ut på baksidan av avgaserna.

3 Leta tändningskåpan, som ligger på höger sida av Speedfight, och hålls på plats med tre till sex bultar. Ta bort det här locket med en skiftnyckel för att exponera variatorn och kopplingssystemet.

4 Ta bort enda bult som håller variatorn på plats. Dra denna bult ut och ta bort variatorn själv. Sex plast "rullar" kommer att falla ut. Dessa är små, plast rullar som styr acceleration. Ersätta dessa med modifierade valsar, som kan köpas på nätet eller direkt från Peugeot. Sätt de modifierade rullarna i variatorn, och ersätta variatorn och tändningskåpan.

5 Starta Speedfight, och ge den en provtur för att se till att alla uppgraderingar och modifieringar fungerar korrekt.