Inbjudan idéer för en 22: a födelsedag

Inbjudan idéer för en 22: a födelsedag


Många känner en 22 år är något obetydligt med tanke på vikten och fest i samband med en 21: a födelsedag. Men med rätt inbjudningar att sätta stämningen för en rolig fest, finns det ingen anledning en 22 år kan inte trounce en 21. Där inbjudningar bör vara acceptabel för en vuxen fest och ändå behålla lite ungdomlig kant. Få gäster glada om honoree'sens ålder - det finns många olika tagningar på nummer 22, som kan användas som en smart inbjudan titel och tema.

Deuces Wild / Double Down

Inbjudan idéer för en 22: a födelsedag


En Las Vegas eller speltema kan fungera bra för en 22: a födelsedag eftersom det tillåter möjligheten att spela bra ut siffrorna i en coming-of-age sätt. Locket bör ha titeln "Deuces Wild" eller "Double Down" tillsammans med bildspråk som pokermarker, eller kort som är knutna till temat. Insidan av varje inbjudan skulle kunna omfatta en riktig poker chip som en slips i för gästen att ta med till festen.

dubbelseende

Ett annat kreativt sätt att spela ut av tvåor i Antalet är att använda en "hypnos" eller "dubbelseende" tema till inbjudan. Locket kan ha hypnos virvla runt, och placera typsnitt något överlappande så att orden förekommer dubbelt.

Använda 2s

De 2s kan späckat hela ordalydelsen i inbjudan att knyta tillbaka till ålder honoree. Till exempel, "vara säker på två sätta en maträtt två pass" eller "gäster uppmuntras två anländer 2gether."