Hur man använder smink för att täcka skratta linjer

Hur man använder smink för att täcka skratta linjer


Skratt linjer, som ibland kallas "kråkfötter" är linjer som utvecklas runt ögonen. Oavsett om du kan täcka sådana linjer med smink beror på hur djupt linjerna är. Klumpig tillämpning av makeup är sannolikt att uppmärksamma dem, eftersom makeup kan hårdna runt linjerna; du kan behöva lite övning för att fullända denna teknik.

Instruktioner

En återfukta. Det första du måste ta hand om när det gäller att förbereda huden för makeup är fuktnivåer. Fuktgivande kommer knubbig och jämna ut huden, vilket gör det mindre troligt att locka täckt make-up. Du måste använda lämpliga produkter för det känsliga området runt ögonen; det finns många specialiserade öga serum på marknaden. Noga med att inte låta produkten komma in i ögonen, och inte dra huden runt ögonen. Släp kommer att orsaka ytterligare slapp och rynkade på detta känsliga område. Applicera serumet och knacka lätt med fingertopparna runt okulär ben, vilket är åsen av ben som omger ögat.

2 Prime. Många makeup artister svär vid huden primer, vilken är en kosmetisk tillverkade av material såsom växer och silikon. Primer för huden fungerar som primer för väggar, vilket ger en jämn och jämnt färgad yta på vilken du kan använda din foundation. Välj rätt primer för din hudtyp, välja en med en anti-aging formel; detta kommer att innehålla ingredienser som syftar till att fylla eventuella veck sömlöst och utan klumpbildning. Silikon och polymerer typiskt till en primer formulering kommer att se till att du fortfarande kan le och skapa olika ansiktsuttryck med klumpförebyggande, skrynklas eller - ännu värre - knäcka din makeup.

3 Applicera din foundation. Du bör redan kunna se att dina fina linjer och skratt linjer är mycket mindre synliga. När du väljer din foundation du kommer att finna att det finns många olika formuleringar på marknaden. Några av dessa kommer att innehålla ljusreflekterande ingredienser som hjälper till att minimera fina linjer. Du bör också försöka hitta en flytande foundation som innehåller solskydds, eftersom detta kommer att bidra till att förhindra ytterligare hudskador. Mineral stiftelser innehåller naturlig solskyddsfaktorer, och även ljusreflekterande medel, så du kanske skulle vilja prova en av dessa.

4 Applicera rouge. Rouge ofta tillämpas mycket nära det område där skratt linjer är närvarande; eftersom torr hud skall undvikas, kan du överväga att använda en kräm rodna, som kommer att lägga välbehövlig fukt till huden. Om du använder en kräm rodna, tillämpa den direkt ovanpå din foundation. Om du använder en pulver rouge eller bronzer, är det i allmänhet rekommenderas att använda den efter att du har ställt in din foundation med pulver. Dock är pulvret inte alltid rekommenderas för åldrande hud, eftersom det tenderar att skapa en torr utseende och kan skrynkla. Om du använder puder rouge eller bronzer, se till att den är matt och inte skimrande, som skimrande pulver kommer att förstärka eventuella brister.