Hur man installerar granit kakel med silikon

Hur man installerar granit kakel med silikon


Granit plattor tillåter styrkan och hållbarheten hos plattor i kombination med glänsande utseende rika granit, Vare kakel en bänkskiva, golv eller vägg, granit plattor kommer att kraftigt förbättra utseendet på alla rum. En del människor föredrar att använda silikon när fästa granit plattor till skillnad från traditionella murbruk. Det är en ganska enkel process som kräver några verktyg och material lätt att hitta i hårdvara eller hem och trädgård butiker.

Instruktioner

1 Förbered det område där du kommer att installera granit kakel. Se till att det är fritt från oönskade naglar och lim. Bända naglar med änden av en hammare. Använd en produkt som Goo Gone att bli av med oönskade lim. Häll den på limmet och skrapa bort med en spackel. Tvätta och torka det område som ska kaklade.

2 Applicera en tunn list av silikon runt omkretsen av plattan som ska installeras. Tillsätt några droppar i mitten för ökad säkerhet. Lägg brickan på den avsedda ytan.

3 Upprepa processen med ytterligare plattor. Stopp efter varje halvdussin plattor och kontrollera med din nivå att vara säker på din yta kvarstår även.

4 Sätt i en tunn trä mellanlägg under något område som inte är nivå. Test igen för en jämn yta med hjälp av nivån.

5 Applicera silikon fogtätning till sömmarna mellan plattorna. Torka bort överflödigt med en fuktig svamp. Låt silikon och silikon injekteringsbruk torka i ca 12 timmar innan du använder det område som har kaklade.