Hur man rengör DVD-spelare i en Honda Odyssey Van

Hur man rengör DVD-spelare i en Honda Odyssey Van


Några år av Honda Odyssey minivan komma med en bakåtvänd DVD-spelare, så att passagerarna i baksätet kan titta på videoklipp. Genom upprepad användning, eller enkel slitage, kan DVD-spelaren och skärmen blir smutsig. Rengöring av Hondas DVD-spelare kräver samma steg som rengöring en traditionell DVD-spelare, men du kanske inte har så mycket utrymme att utföra stegen som du gör i ditt hem.

Instruktioner

1 Tryck på eject-knappen på DVD-spelaren för att ta bort alla filmer redan inne. Sätt i DVD linsrengörings skiva. Vissa skivor kommer med en liten borste. Om din har en borste fäst, se borsten vänd nedåt. Tryck på "Play".

2 Lyssna på ljud instruktionerna på DVD, som kommer att variera med märket på linsrengörings du har valt. I allmänhet kommer skivan instruera dig om hur lång tid att lämna objektivet renare i DVD-spelaren. Mata ut linsrengörare när det efterfrågas.

3 Spraya en mjuk trasa med en spray av elektronik renare och torka ansiktet på DVD-spelaren, inklusive knapparna. Torka alla exponerade sladdar eller uttag, liksom. Torka omedelbart ytorna torra med en torr hörn av duken.

4 Spraya andra duken med TV-skärmen renare och torka de bakåtvända skärmar. Detta tar bort damm och fläckar på skärmarna själva.