Hur man få en hel del plats besök på ROBLOX

Hur man få en hel del plats besök på ROBLOX


Roblox medlemmar kan spela videospel som skapats av andra medlemmar och skapa sin egen för andra att spela. Varje gång en annan ROBLOX spelare besöker en av dina platser, kommer du att tjäna Tix, som du sedan kan använda för att köpa karaktär kläder och andra föremål. Annonsera att göra era platser mer synlig för andra Roblox medlemmar. Få fler spelare till dina roblox platser med hjälp av några tips och tricks för att göra spelet verkar mer intressant.

Instruktioner

1 Justera kameravinkeln på din nivå i ROBLOX Studio med hjälp av pilarna längst upp i fönstret tills skärmen visar en intressant skott. Spara nivå vid denna punkt att ha den skärmbild visas som miniatyr för ditt spel.

2 Klicka på "Spelare" i rutan i ROBLOX Studio Explorer att visa maxplayers för din plats. Markera antalet maxplayers. Skriv ett större antal än det befintliga antalet så att fler spelare att spela spelet på samma gång.

3 Klicka på "Konfigurera" under din plats för att visa de grundläggande konfigurationer för din plats, inklusive dess namn och beskrivning. Skriv en kreativ namn som gör pikétröjor spelarnas intressen. Skriv en beskrivning som talar spelare varför de ska spela din plats.

4 Uppdatera din plats karta regelbundet för att behålla din plats intressant för spelare. Spelarna är mer benägna att återvända till din plats om du åtgärda problem och göra andra små förändringar det.

5 Lista dina bästa platsen först genom att göra det standard plats. Andra aktörer är mer benägna att bedöma era platser baserat på vad de ser först.

6 Skapa en annons och annonsera din plats på ROBLOX så att andra kommer att se det. Budet en större mängd Tix när du skickar in din annons så att den kommer att visas för andra oftare.