Colt 1911 ejektor problem

Colt 1911 ejektor problem


Colt 1911 är känd över hela världen för enkelhet, precision, kraft och pålitlighet. Även en av de mest tillförlitliga pistoler någonsin utformas, var den äldre design som skapas i 1911 och det finns några problem som kan uppstå. Även ompared moderna skjutvapen 1911 är fortfarande anses tillförlitlig, men vissa ejektor problem kan orsaka störning i denna pistol om inte åtgärdas.

bruten ejektor

Ejektorn stift på en Colt 1911 pistol används varje gång vapnet avfyras. Varje gång en tom kula hölje extraheras och matas ut från en 1911, är utmatningsstiftet bli träffad hårt och så småningom de kan slitas ut och helt misslyckas eller ens bryta. När detta inträffar kommer ejektorn vanligtvis faller bort från pistolen och förloras medan Colt 1911 pistol kommer inte längre fungerar korrekt. Detta kan vara ett stort problem eftersom det enda sättet att reparera din skjutvapen vid denna punkt är genom hjälp av en erfaren vapensmed.

lös ejektor

När ejektorn på en Colt 1911 är löst på något sätt riskerar skytten ammunitionen fastnar i vapnet. Vanligtvis kommer att ske i form av en skorstens eller skorsten sylt, som är uppkallad efter skorsten utseende av ett tomt skal hölje sticker ut från utstötnings porten på Colt 1911. Detta beror på att tom kula höljet inte trycks genom utstötningsöppningen tillräckligt hårt av den lösa ejektorn.

Böjda Utökade Utstötare

För att lösa ejektor problem i Colt 1911-talet, många tillverkare erbjuder en utökad ejektor stift som skjuter används skal tarmar ur vägen mycket snabbare på Colt 1911 pistoler, dock orsakar detta ibland fler problem än det löser. Den utökade ejektorer böja eller bryta ännu lättare än en vanlig utkastare och orsaka störning. Dessutom kan de utvidgade ejektorer orsaka fastklämning när man försöker att lasta av en obränd kula från kammaren.

Skräddarsydda Ejectors

Skytte entusiaster ändra ofta sin Colt 1911 genom att lämna utmatningsstiftet. Lämna in en vinkel på utmatningsstiftet kan se till att heta tomma höljen faller inte på skytten eller det kan se alla dina tarmar falla i närheten för att göra det lättare att ladda dem senare. En sak att komma ihåg är dock att någon ändring av utmatningsstiftet småningom kan orsaka fel och stopp i pistolen.