Spelar Instruktioner för Sömn Queens

Spelar Instruktioner för Sömn Queens


Spela spel med dina barn är en aktivitet både du och dina barn kan njuta medan tillbringa tid tillsammans. Sova Queens är ett kortspel avsedd för åldrarna 8 och uppåt. Du kan spela spelet med två till fem spelare. En 6-årig som heter Miranda Evarts utformade Sleeping Queens, enligt tillverkaren, Gamewright. Vinn spelet genom att vara den första spelaren att samla antingen fem drottningar, 50 poäng genom att lägga upp punktvärden på framsidan av drottningen kort. Om du får slut på sovande drottningar innan något av dessa kriterier uppnås, personen med den högsta poängen vinner.

Instruktioner

1 Öppna den sovande Queens kortspel på ett bord och titta igenom korten för att bekanta sig med dem. Korten med befogenheter är kungar, drottningar, riddare, drakar, gycklare, sömn potions och stavar. Dessutom finns det 40 kort numrerade från 1 till 10. De 12 drottning korten har gröna ryggar och finns i olika punktvärden.

2 Separera drottningen kort och blanda dem. Placera drottning kort på handen (sovande) i två rader om tre (sex kort). Lämna utrymme i mitten för att placera den röda kortleken i två högar, dragningen högen och skräphögen. Lägg ut ytterligare två rader med tre kort av damer på andra sidan av röda kort.

3 Deal varje spelare fem kort. Placera resten av däck i mitten av drottningar. Detta är dragningen högen. Starta en hög bredvid dragningen högen för de kort du slänger när du spelar spelet. Titta på dina kort, men inte avslöja dem till dina motståndare.

4 Spela ett kort genom att placera den uppåt på skräphögen. Varje icke-numeriskt kort motiverar en särskild åtgärd.

5 "Wake" en drottning genom att spela en kung. Vänd någon grönt kort (sovande drottning) och placera den uppåt framför dig att väcka drottningen. Placera kung på skräphögen. Om du vända "Rose drottningen," vakna upp en andra drottning. Om du har katt eller hund drottning och dra katt eller hund drottning, måste du placera det tillbaka nedåt och du förlorar din tur.

6 Välj en motståndare och stjäla en av hennes drottningar när du spelar riddaren. Placera drottningen sidan uppåt framför dig och placera din riddare på skräphögen. Om motståndaren du väljer har en drake kort, kan hon stoppa dig från att ta henne till drottning.

7 Stoppa riddare från att stjäla din drottning genom att omedelbart spela draken kort efter din motståndare spelar riddaren. Varje spelare placerar sitt kort på skräphögen och drar ett nytt kort. Du håller din drottning. Detta räknas inte som en sväng för dig.

8 Sätt en motståndarens drottning du valt tillbaka för att sova, nedåt i mitten av bordet genom att spela sömndryck kortet. Placera sömndryck kortet på skräphögen. Ta alla spelares drottning och placera den nedåt i mitten av bordet med de andra sovande drottningar. En spelare kan spärra din sömndryck kort genom att spela staven kortet.

9 Använd staven kortet för att blockera din motståndare från att använda sömndryck kortet. Båda spelarna kommer att placera sina kort på skräphögen och ta nya kort från draghögen. Detta räknas inte som en sväng för dig.

10 Använd gycklare kortet för att ta en chans. Placera detta kort öppet på skräphögen och vrid den övre dragningen högen kort öppet. Om du får en effekt kort, lägga till den i din hand och ta en annan vändning. Om du får en numerisk kort, räkna spelarna medurs till det numret och den spelaren kan väcka en drottning. Placera den numeriska kortet på skräphögen när du är klar.

11 Placera en enda kort med en numerisk nummer på skräphögen och dra ett kort från draghögen. Kasta två kort med samma nummer för att dra två kort från draghögen. Placera tre eller fler kort som gör en numerisk ekvation på skräphögen för att dra det antal kort från draghögen. Målet är att ersätta numeriska kort med kort som har rätt.