Vad gör Boxer Turtles äta?

Vad gör Boxer Turtles äta?


En dossköldpadda har förmågan att dra sitt huvud och lemmar i sitt skal, visar inget kött. Den dossköldpadda är en vanlig amerikansk husdjur på grund av sin ringa storlek och låga underhålls. Men kosten för en låda sköldpadda kräver särskild uppmärksamhet genom sin vaktmästare som reptil är ofta ovilliga att äta.

Kött

Dossköldpaddor, särskilt baby- dossköldpaddor, äta en betydande mängd protein. Detta utgör åtminstone hälften av vad de förbrukar i naturen. Deras rov inkluderar daggmaskar, skalbaggar och larver. Dessa varelser kan köpa levande från en lokal fiske och bete butik. Om du väljer att samla maskar och insekter från din egen bakgård, bara göra det om inga bekämpningsmedel har tillämpats. Annars riskerar förgiftning din sköldpadda. Om inte kan erhållas maskar, kan bitar av hundmat som är verkliga kött också ges till din box sköldpadda.

växter

Eftersom dossköldpaddor är allätare, vilket innebär att de äter både växter och andra djur, är den andra halvan av sköldpaddans kost gröna växter. Spenat, persilja och andra mörkgröna blad är acceptabelt att rutan sköldpaddor. Svampar är också en bra choice.The fiber i dessa anläggningar kommer att bidra under nedbrytning av kött.

Feeding Time och Instruktioner

Baby- dossköldpaddor behöver matas endast varannan dag. Vuxna sköldpaddor kan gå två eller tre dagar utan att äta. Placera maten i deras fall, antingen på kvällen innan du går till sängs eller omedelbart på morgonen som gryningen är den tid då dossköldpaddor äter mest. Sköldpaddor kommer att äta mer på regniga dagar på grund av lågt tryck i atmosfären. Om din sköldpadda har vägrat att äta tidigare i veckan på tydligare dagar, ger gott om mat under en storm.

utfodringsförhållanden

Sköldpaddor kan vägra att äta om villkoren för deras omgivning inte är tillräckligt nära vad de skulle uppleva i naturen. För att säkerställa att din sköldpadda utvecklar en frisk aptit, se till att det blir solljus åtminstone 13 timmar om dygnet. Använd en lampa för att komplettera naturligt ljus under molniga eller regniga dagar. Sköldpaddor äter mindre under hösten och vintern, så uppmuntra din sköldpadda att äta med massor av värme från ljus eller den varma luften i ett rum. Sköldpaddor kommer också att utveckla affinitet för vissa livsmedel om matas alltför ofta, och de kommer då att vägra att äta andra livsmedel när de presenterade dem. För att undvika detta, variera sin kost på daglig basis.