Hur man målar en Wood Toalett

Hur man målar en Wood Toalett


Moderna porslins toaletter är dåligt lämpade för vidhäftning och kräver omständliga nötning tekniker för att påverka dem för målade ytor. Om du behöver för att måla en trä toalett, har du tur, eftersom träytor är mycket mer lämpade för färg. Förbered toaletten på lämpligt sätt, eller virket kommer att avvisa den nya finish. Applicera en särskild färg, formulerad för att förbli hållbara under tvång. Använd rätt pensel, eller nya yta kan torka behäftad med oönskade penseldrag.

Instruktioner

1 Tvätta trä toalett med ett vattenbaserat rengöringsmedel, med användning av en grov svamp. Skölj toalett med våta trasor. Vänta 24 timmar för toaletten för att torka.

2 Sand lackerade toaletter tills målet verkar matt. Sand med toaletten träfibrerna eller splittring kommer att resultera. Torka toaletten ned med please dukar. Hoppa över det här steget om toaletten är olackerad.

3 Skydda ytor intill träet toaletten genom att täcka var och en med målartejp, damm blad och / eller maskeringspapper.

4 Applicera akryl latex primer trä toaletten med hjälp av en syntetisk polyester pensel. Pensla tillsammans med toaletten träfibrerna. Applicera ett lätt tryck. Titta noga för brister och jämna ut dem när de blir uppenbara. Låt tre timmars torktid.

5 Tvätta akryl latex primer från polyester pensel, med färska kranvatten.

6 Applicera akryl emalj på den grundade trä toaletten med hjälp av ren pensel. Pensla tillsammans med toaletten träfibrerna. Applicera ett lätt tryck. Titta noga för brister och jämna ut dem när de blir uppenbara. Låt tre timmars torktid.