Hur Lay svart plast i en blomsterrabatt

Hur Lay svart plast i en blomsterrabatt


Med svart plast på marken när du plantera dina blommor kommer att gynna dem på flera sätt. Till exempel, det håller ogrästillväxt ner. Det hindrar jorden från att bli packad och hård. Inte behöva dra ogräs och hacka innebär att det finns mindre risk för skador på blommor rötter. Svart plast bevarar värmen för att värma upp jorden och främja tillväxt. Det tar tid och ansträngning för att sätta detta trädgårdsmästare vän på plats. Men ansträngningen kommer att spara tid och pengar i det långa loppet.

Instruktioner

1 Testa jorden för att avgöra vilken typ, och hur mycket, bör gödselmedel användas i rabatten. Jämnt applicera gödselmedlet, sedan arbeta in den i jorden med en spade.

2 Vatten jorden jämnt och grundligt om det är torrt. Skär en bit av svart plast för att passa längden och bredden av rabatten.

3 gräva ett 3-tums dike runt perimetrar av sängen. Sträck plasten ut platt över sängen så att kanterna är i diket. Fyll diket tillbaka i med smutsen du tog bort. Se till att täcka kanterna av svart plast helt för att vikta ned dem.