Summer Gazebo & Arbor Projects

Summer Gazebo & Arbor Projects


Ett lusthus är en öppen post-och-beam byggnad som har fem till åtta sidor och toppas av en toppig tak. Härrör från en mock-latinskt ord som betyder "jag skall blick" lusthus har sitt ursprung i den viktorianska perioden. Designelement, precis som i ditt hem inredning, kan ge smak till din sommar lusthus. Hållare kan vara fristående projekt, men kan också tjäna en specifik funktion i ditt landskap.

rustik Gazebo

Summer Gazebo & Arbor Projects


För hemmet genom en fjällsjö eller i mitten av jordbruksmark, designa din lusthus med rustika element. Grovt huggen log inlägg och räcken, som enligt en ceder-shake tak med en naturlig skiffer golv, smälter in i landskapet. Möblera med Adirondack stolar. En vagn hjul ljuskrona och några crocks spiller över med annueller avsluta denna enkla och lugn miljö.

Medel Gazebo

Summer Gazebo & Arbor Projects


Börja med en gatsten golv och lägga till en mexikanska kakel matbord och smidesjärn stolar. Beläget i terrakotta språngbrädor som en gångväg till Medelhavet sommar lusthus. Omger strukturen med en smidesjärn räcke och lägga blomlådor av samma material, planterade med bougainvillea eller ljusa röda pelargoner att avsluta denna byggnad med en spansk stil.

tropisk Gazebo

Summer Gazebo & Arbor Projects


Lägg till en halmtak i stil med en palapa, eller Karibien paraply, på toppen av en bambu post och balkstruktur. Bygga in en tiki bar med hängande papper infravärmare och en vävd takfläkt för att få en tropisk känsla till din bakgård landskapet. Omger lusthus med en trädgård av trasiga skal, hibiskus och strandgräs. Ungefär huggen barstolar och några tankar ger dig det näst bästa för en resa till Bahamas.

swing Arbor

Summer Gazebo & Arbor Projects


Bygg en vitmålade trä berså och lägga enkel rullaarbete för en smak av den viktorianska i din trädgård. Tåg druvor, clematis eller blåregn att växa och sammanflätas, ger skugga och visuellt intresse för din berså. Häng en gunga från spindeln och ställa in den på slutet av en gångväg för att göra det en speciell destination dina gäster kommer att vilja besöka.

Övertäckt gångväg Arbor

Summer Gazebo & Arbor Projects


Föra en lång, tråkig gångväg ut av det vardagliga genom att bygga en täckt arbor hela längden av promenad. Tåg vinrankor, blåregn, kaprifol eller engelska murgröna att ge skugga på en varm dag. En tegelsten gångväg under fötterna och en fågelbordet eller två slutföra utseende.

Rose Arbor

Summer Gazebo & Arbor Projects


Ställ en välvd-top, trä berså som en gateway där din rosenträdgård och trottoaren möts. Tåg klätterrosor att växa under bersån. Håll ökade vinstockar som växer upp och antingen trimmas tillbaka eller väva vinrankorna i själva strukturen för en snygg och full utseende.