Hur man håller området mattor från curling

Hur man håller området mattor från curling


Kanske ditt område matta lagrades felaktigt, eller kanske kanterna av misstag vänt upp och inte jämnas tillbaka på plats. I stället för en matta som är helt platt, har du nu en med curling kanter. Oavsett anledningen till att ditt område matta curling, åtgärda problemet och vidta åtgärder för att förhindra att det händer igen.

Instruktioner

1 Slå på järn till en "hög" värmefixering. Håll en bomullsduk under rinnande vatten för att fukta den. Pressa tyget så det är fuktigt, inte droppar.

2 Jämna ut curling kanten av mattan och placera fuktig trasa över det. Strykjärnet över fuktig trasa och matta att lirka curl av kanten.

3 Vänd kanten av mattan och placera den fuktiga trasan på den motsatta sidan. Järn över duken och matta. Upprepa med föregående sida tills curling inte längre föreligger.

4 Stick dubbelhäftande matta tejp under hörnen och sidorna av mattan eller skära en bit av dubbelsidiga självhäftande matta för att passa hela undersidan av mattan och klistra in den på att hålla undan mattan curling upp igen. Stick mattan till en hård yta golv.