Hur tar man bort klibbiga hyllan papper

Hur tar man bort klibbiga hyllan papper


Uppställning papper används på hyllor och skåp för att skydda ytor från objekt som sitter på hyllan eller insidan av skåpet. De flesta hylla papper har en självhäftande baksida som gör det möjligt att hålla sig till ytan. Detta kan göra det svårt att ta bort. Med rätt produkter och metoder, kan du ta bort klibbiga hyllan papper snabbt utan att skada den yta som papperet är fäst.

Instruktioner

1 Applicera värme till hyllan papper med en hårtork. Börja i ett hörn och hålla hårtorken om sex inches från ytan under 30 sekunder.

2 Dra upp hörnet av hyllan liner långsamt med fingrarna. Spraya varmt vatten från en sprayflaska på stöd av hyllan liner när du lyfter. Använd en plast spackel för att hjälpa till att dra upp den klibbiga hyllan liner.

3 Fortsätt denna process, uppvärmning av ett avsnitt och sedan dra upp det med fingrarna och väta underlaget, tills alla hyllan liner har tagits bort.

4 Ta bort eventuella limrester kvar från hyllan liner genom att torka av med en trasa fuktad med vegetabilisk olja. Tvätta ytan med varmt tvålvatten för att avlägsna eventuella rester.