Pegasus hantverk för barn

Pegasus hantverk för barn


Pegasus är namnet på den flygande hästen i grekisk och romersk mytologi. Pegasus sägs vara son till Poseidon och Medusa. Poseidon är kungen av havet och Medusa är den magiska kvinna med ormar för hår. Tillsammans gjorde de Pegasus, som sägs vara vänliga och hjälpsamma. Pegasus Till slut fann sin väg till Mount Olympus, där Zeus bodde. Han blev Zeus häst och red in stjärnorna. Detta är hur Pegasus blev känd som en konstellation. Pegasus är en populär mytologisk varelse för vuxna och barn. Dessa hantverk för barn kommer att öka något barns kärlek till den magiska Pegasus.

Pegasus Coloring Pages

Kids-n-fun.com erbjuder en mängd olika Pegasus färg sidor för barn. På hemsidan finns en bild av en Pegasus närbild och en hel kropp Pegasus med vingarna utsträckta. Ge dina barn val av vilka material att använda för att färga sitt Pegasus. Färgade pennor, markörer och kritor är ett vanligt val. Akvarellfärger kommer att ge barnen en chans att använda finmotorik och färg med en mindre vanlig medium. Att erbjuda ännu fler alternativ för färg, kan du använda krita och även hobbyfärg.

Pegasus Paper Craft

Detta hantverk är en Pegasus gjord av papper. Det är ett realistiskt tredimensionell modell av en Pegasus. Papper crafting är en underjordisk typ av leksakstillverkare som gör ett framträdande i mainstreamkulturen. Du och ditt barn använder papper ditt val och lim för att skapa en Pegasus. Ett exempel på detta finns på Canon Creative Park webbplats under punkterna avsnittet Lucky. Instruktioner och en lista över material finns på denna webbplats. Detta hantverk skulle vara lämpligt för äldre barn och kommer att kräva någon hjälp av en vuxen med vikning och limning.

Pegasus prick till prick

Pegasus är en konstellation i himlen. Du kan hitta en punkt till punkt aktivitet på picturedots.com för ditt barn. Barnen kan enkelt ansluta punkter på denna graf för att skapa en Pegasus för att skära ut och färg. Ta aktiviteten ett steg längre och gör ett hål i toppen av den färdiga Pegasus och hänga den från taket för att representera en flygande häst.

keramiska Pegasus

Uppmuntra barns kärlek av målning genom att ge dem en keramisk Pegasus att måla. Bisqueforyou.com bär en fullständig Pegasus statyett tar fart under flygning med vingarna utsträckta. Det finns också en bildram med en Pegasus i det övre högra hörnet. Dessa skulle göra underbara gåvor för Pegasus älskare i din familj. Ge keramiska statyett som en gåva med en uppsättning av hantverksfärger. När statyett är klar, spraya med klarlack för att bevara färgen.