Hur man installerar avbildas till en TomTom XL

Hur man installerar avbildas till en TomTom XL


GPS-enheter, eller Global Positioning System, ge ägarna gata för gata riktningar. TomTom, en populär tillverkare av GPS-enheter erbjuder en widescreen version betecknas med en "XL" i enhetens namn. Enheterna kommer förinstallerade med kartor, men du kanske vill uppgradera eller lägga till fler platser som Kanada eller Europa. Använd TomTom HOME programvara på datorn för att installera dessa kartor.

Instruktioner

1 Sätt i cd-skivan TomTom som medföljde GPS-enheten i datorns optiska enhet. Dubbelklicka på filen märkt "Install TomTom HOME" och fortsätta med installationen. Om du förlorat din disk, kan du ladda ner mjukvaran från TomToms webbplats som anges i avsnittet "Resurser" i den här artikeln.

2 Fäst din TomTom XL enheten till datorns USB-port med USB-kabeln som medföljde TomTom. Om du har ett hem dockningsenhet, kan du bifoga det med det.

3 Gå till TomTom HOME programvara som automatiskt startar när du ansluter GPS-enheten till datorn. I HOME-menyn, välj "Verktyg" och sedan "Använd Latest Map garanti". Om det finns en gratis kartuppdatering, kan du välja "Download" för att få den automatiskt uppdatera.

4 Välj "Lägg Maps" sökandet efter nya kartor som du kanske vill ladda ner. Välj kartorna du vill installera från de alternativ som anges; du kommer att behöva köpa någon som har en "Köp" -knappen. Ange i din betalningsinformation och är överens om att köpa. När de är färdiga, kommer kartorna automatiskt hämta och installera på din enhet.