Hantverk Made Med Pop Flaskor & Virkning

Hantverk Made Med Pop Flaskor & Virkning


Sätt virka kompetens att arbeta för att hjälpa till att rädda miljön och att göra några attraktiva hantverk i processen. Behållare och andra vanliga objekt är ofta kastas som skräp, men många kan användas för att skapa andra användbara eller vackra föremål. Pop flaskor är en typ av objekt som ofta anses vara skräp men som kan användas för att skapa andra saker. Kombinera pop flaskor som annars skulle hamna i en deponi med virka att skapa några användbara och attraktiva hantverk.

Handväska

Använd en 2-liters pop flaska som bas för en virkad väska. Skär av toppen av en pop flaska. Stansa flera hål jämnt längs kanten på botten av flaskan. Använd en virknål att trä tråden genom hålen och virka en topp till en handväska. Virka toppen av väskan till önskad höjd och lägga till ett kardborrlås. Lägg till en virkad eller band handtag i en matchande eller samordnande färg.

Smycke

Gör smycken ur en pop flaska och en virkad kedja. Skär en plast pop flaska i mindre bitar. Bitarna bör vara likartade i form och storlek till en rosenblad. Skära ett hål vid toppen av varje bit. Lägg flera stycken på en bakplåt och lägg dem i en 180-graders ugn för att baka i ca 25 sekunder. Öppna fönster och slå på köks ventiler för att möjliggöra ventilation. Virka en kedja från svart garn och fäst plastbitar till den med hjälp av en metallsmycken o-ring. Lägg till en karbinhake på baksidan av ändarna av halsbandet.

flask~~POS=TRUNC

Virka en flaskhållare för att hålla pop flaskor nära till hands och cool. Virka en liten ficka som passar en 1-liters pop flaska. Använd mönstret på Christian Virka Haven, en länk till vilken återfinns i avsnittet "Resurser" i den här artikeln, eller annan liknande mönster. Försköna hållare med knappar eller band, eller lim googly ögon och en pom på framsidan av hållaren för att skapa en fånig-faced hållare.

Andra hantverk tillverkade med Pop Flaskor & Virkning

Gör en docka av en pop flaska, och virka lite kläder för det. Limma en plastskum boll på toppen av en pop flaska för att representera dockans huvud. Fläta vissa tyg tillsammans, och limma fast den på flaskan för att tjäna som dockans armar och ben. Virka några klädesplagg för dockan, och lägga till ansikts detaljer och garn hår för att slutföra projektet. Skapa en dekorativ korgen ur en 2-liters pop flaska. Skär av toppen av flaskan och kassera. Med hjälp av botten på flaskan som kroppen på korgen, virkas en trim och handtag för korgen och fäst med lim.